Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

11 januari 2018
Auteuranonymous
8,0

Containerhuur

5 januari 2018
Auteuranonymous
8,0

Goed, maar duur.


Sterke punten:
Goede communicatie.

31 december 2017
AuteurJumping Feet Holding BV
10,0

Simpel,snel,stipt,Service!.

31 december 2017
AuteurDe Geus
10,0

Prima service!


Sterke punten:
De gehuurde container werd snel en op een voor ons handige plek geplaatst en werd even snel en vakkundig weer opgehaald. Prima service!

31 december 2017
Auteuranonymous
9,0

Service zoals het hoort


Sterke punten:
Keurig op tijd, bak geplaatst en een dag later weer opgehaald

20 december 2017
AuteurHan
8,0

Wakker gebeld door GP Groot
Bij de online bestelling van een bouw- en sloopafvalcontainer heb ik aangegeven dat ik graag voor aflevering gebeld wilde worden op mijn telefoonnummer. Dit is helaas niet gebeurd. Op de afleverdag ging om 6:50 uur de
huisdeurbel over. Toen ik de deur opendeed stond er een medewerker en vrachtwagen van GP Groot voor de deur. Ik moest me snel aankleden om mijn auto een stukje verderop in de straat te parkeren om ruimte te maken voor de plaatsing van de container in de parkeerstrook voor onze woning.


Sterke punten:
Klantvriendelijkheid en flexibiliteit

18 december 2017
Auteuranonymous
8,0

Bezorgen en ophalen bak groot afval.


Sterke punten:
Goed aan de afspraken gehouden

29 november 2017
AuteurHunters & Makers
10,0

Levering Puinbak


Sterke punten:
Op tijd geleverd. Makkelijk en toegankelijke site

23 november 2017
Auteuranonymous
10,0

gewoon tevreden


Sterke punten:
netjes volgens afspraak geleverd, aardige chauffeur die vrolijk met een grap de container op de gewenste plek heeft neergezet. ophalen was ik niet bij, maar zag er allemaal keurig uit.

23 november 2017
Auteuranonymous
8,0

Goed en snel

22 november 2017
Auteuranonymous
10,0

huur container


Sterke punten:
De container was op tijd volgens afspraak en is op tijd opgehaald.

18 november 2017
Auteuranonymous
9,0

super


Sterke punten:
goed en snel

17 november 2017
Auteuranonymous
8,0

Prima bakkie

17 november 2017
Auteuranonymous
10,0

Zeer tevreden !


Sterke punten:
Gebruiksvriendelijke website ! Van a-z goed geregeld !

17 november 2017
Auteuranonymous
10,0

Snelle levering. De chauffeur belde netjes een half uur voordat de container bezorgd werd.


Sterke punten:
Snelle levering en de container werd gelijk weer opgehaald.

9 november 2017
AuteurHans bosman
10,0

Echt een top bedrijf goeie communicatie en een snelle levering en ook snel weer afvoeren .
Een dikke tien??


Sterke punten:
Zeer snel en goeie communicatie

9 november 2017
Auteuranonymous
10,0

Met GP Groot zit je goed


Sterke punten:
De chauffeurs zijn altijd goed gehumeurd en voorzichtig als de ruimte beperkt is.

9 november 2017
Auteuranonymous
8,0

Top service


Sterke punten:
Goede communicatie.

3 november 2017
Auteuranonymous
5,0

Vandaag besteld en morgen geleverd.
Helaas!


Sterke punten:
Service is altijd goed geweest. Afspraak is afspraak. Behalve de laatste keer.
Afvalcontainer werd volgende dag niet geleverd. Moest zelf bellen en vragen hecht zat. Pas de daarop volgende dag. Beetje jammer want je zit er toch op te wachten en heb je afspraken (hulp) gemaakt.

1 november 2017
Auteuranonymous
10,0

afval container


Sterke punten:
vriendelijk en de bak keurig neer gezet en opgehaald.