Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

19 februari 2021
AuteurE Damen
10,0

Super


Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review.
18 februari 2021
AuteurA.E.
8,0

Goede en snelle service


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Fijn dat uw ervaring met ons zo was. Wij hebben u graag geholpen.
17 februari 2021
AuteurSanna Smit
10,0

Top!


Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Super dat u het als top heeft ervaren!. Bedankt voor het cijfer.
17 februari 2021
AuteurA.C. Van der Pijl
6,0

Service


Sterke punten:
7

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw cijfer en aanbeveling
16 februari 2021
AuteurWillem Barneveld
10,0

Voldoen aan de afspraken


Sterke punten:
Voldaan aan de afspraken

Reactie GP Groot:
Fijn om te lezen dat wij aan alle afspraken hebben voldaan. Bedankt voor uw review!
14 februari 2021
AuteurDekker
10,0

Wat een vriendelijkheid!


Sterke punten:
Mijn ervaring is zeer positief. Van het bestellen via de site tot en met het weer ophalen van de container is het zeer positief. Telefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de chauffeurs zeer vriendelijk.

Reactie GP Groot:
Wat een mooie beoordeling! Hartelijk bedankt
12 februari 2021
AuteurSchouten
10,0

Container vehuur


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank !
10 februari 2021
AuteurWietse Dijkstra
8,0

Huur container


Sterke punten:
Prima volgens afspraak

Reactie GP Groot:
Fijn dat wij u zo hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw opdracht.
9 februari 2021
AuteurJ.p.w Zaal
8,0

Antwoord op een vraag


Sterke punten:
Alert en interactief en goed de afspraak na gekomen.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling. Wij helpen u de volgende keer graag weer.
8 februari 2021
AuteurWillem Verkuil
10,0

Leveren afvalcontainer


Sterke punten:
Heel goed

Reactie GP Groot:
We zijn blij met uw beoordeling!
6 februari 2021
AuteurJ.C.M. Kerssens
8,0

Hans particulier


Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Fijn dat u zo tevreden bent! graag tot een volgende keer.
6 februari 2021
AuteurRichard Zwart
10,0

prima


Sterke punten:
Ik ben zeer tevreden. Het bestellen van de recycling bak ging heel gemakkelijk via de site. Ook het ophalen was meteen goed geregeld. Chauffeur zette precies de bak neer waar ik hem wilde hebben. Was zeer vriendelijk. Uitstekende service dus.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn u graag van dienst.
6 februari 2021
AuteurMagdalena Szczecinska
10,0

Goede service en contact


Sterke punten:
Ik ben erg tevreden

Reactie GP Groot:
Dank u! Graag tot ziens!
4 februari 2021
AuteurMarco Keij
8,0

Top service


Sterke punten:
Snel, accuraat

Reactie GP Groot:
Fijn om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Bedankt voor uw reactie.
3 februari 2021
AuteurDrost
6,0

Huren container


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review. Fijn dat het goed is gegaan.
3 februari 2021
AuteurVerkaikinstallaties
0,0

Klant worden


Sterke punten:
Niet vriendelijk asociaal geholpen en nu geen klant geworden om dat ik met zo'n bedrijf geen zaken wil doen Advies niet zo asociaal doen via telefoon

Reactie GP Groot:
Wij kregen van u een review waar wij wel van schrokken.<br />Graag zouden wij dit met u willen bespreken omdat het zeker niet onze bedoeling is om klanten zo te behandelen. Zou u ons willen contacten?<br /><br /><br />
2 februari 2021
AuteurAnita Eijsvogel
8,0

Klantvriendelijk


Sterke punten:
Keurig aan de telefoon. Komen afspraak na. Doen niet moeilijk als een ophaaldatum op het laatste moment wordt gewijzigd. Aardige chauffeur die de bak goed bedekt en deze weer meeneemt. Echt klasse.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank! Graag tot ziens in onze webshop.
1 februari 2021
AuteurNexhi Licaj
10,0

Prima bedrijf


Sterke punten:
Zeer tevreden, leveren op tijd af en halen zeer snel op,

Reactie GP Groot:
Uw mooie beoordeling waarderen wij! Dank u.
31 januari 2021
AuteurDP
10,0

subliem in alle facetten


Sterke punten:
1e contact via de website: ging heel gemakkelijk. erg overzichtelijk. 2e contact met helpdesk omdat mijn idealbetaling was mislukt. uitermate vriendelijk 3e contact met administratie. zeer vriendelijk en gelijk verholpen. 4e contact met de bezorger van de container. belde keurig vooraf, was heel vriendelijk en zeer bekwaam 5e contact met de ophaler van de container. was helemaal niet nodig maar belde me toch. super 5x contact en 5x super !!!

Reactie GP Groot:
Heel fijn dat u zo tevreden bent! Graag tot een volgende keer.
31 januari 2021
AuteurM Albracht
10,0

Jullie zijn toppers!!


Sterke punten:
Jullie zijn heel klant vriendelijk!

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank!