Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

4 november 2019
AuteurAnoniem
8,0

Prima service


Sterke punten:
Het gemak waarmee je een container kunt bestellen en weer laten ophalen spreekt mij aan - naast een prima prijs, natuurlijk!

Reactie GP Groot:
Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. Dank u wel.
4 november 2019
AuteurAnoniem
10,0

handig een bakkie huren


Sterke punten:
Geeft veel gemak en goed geregeld door GP Groot

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
3 november 2019
AuteurAnoniem
8,0

prima georganiseerd

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling.
2 november 2019
AuteurAnoniem
10,0

Uitstekende service


Sterke punten:
Zeer goede service en kan GP Groot aan iedereen aanbevelen.

Reactie GP Groot:
Heel fijn om te horen, dank u wel.
1 november 2019
AuteurAnoniem
9,0

Beoordeling GP Groot

Reactie GP Groot:
Dank u wel.
1 november 2019
AuteurAnoniem
7,0

Prima, zowel telefonisch als via de website kon de opdracht goed worden verwerkt en dito voor het ophalen van de gevulde container.


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Heel fijn om te horen dat u tevreden bent. Hartelijk dank.
1 november 2019
AuteurAnoniem
10,0

Afvalbak 3m2


Sterke punten:
Een afvalbak besteld via de webshop. Niet alleen makkelijk maar ook geleverd en afgehaald conform opgave.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw lovende woorden.
1 november 2019
Auteurm. de haan
10,0

een prima bedrijf


Sterke punten:
altijd prima, op tijd geleverd ,en opgehaald, ik ben tevreden

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u tevreden bent. Daar doen we het voor.
1 november 2019
AuteurJan panjer
10,0

Container


Sterke punten:
Goed geregeld, duidelijke websiteje weet precies waar je aan toe bent super.

Reactie GP Groot:
Heel fijn dat de website zo goed bevalt. Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
31 oktober 2019
AuteurM.Heida
10,0

Super


Sterke punten:
Top , je besteld online de container die je nodig hebt ze komen hem brengen wanneer je wilt en ook met ophalen, je belt en ze komen hem weer halen echt top service ga zo door!!

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We gaan gewoon zo door...... !
31 oktober 2019
AuteurF.Wesmaas
10,0

Bouw afval bak.


Sterke punten:
Alles was snel geregeld online
Bak snel geleverd en na een telefoontje snel op gehaald.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent.
31 oktober 2019
AuteurGideon Goudsmit
10,0

Al jaren tevreden


Sterke punten:
Het gaat gewoon goed

31 oktober 2019
AuteurGideon Goudsmit
10,0

Al jaren tevreden


Sterke punten:
Het gaat gewoon goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat het allemaal goed verloopt. Wij zijn blij met klanten zoals u.
31 oktober 2019
AuteurSuzanne
10,0

Gemakkelijk en snel!


Sterke punten:
Heel tevreden! Bestellen van een container kon op zeer korte termijn. Chauffeur kwam netjes even vragen of de container voor de auto kon worden geplaatst en gaf me de tijd hem even weg te zetten. Het ophalen ging weer net zo makkelijk en snel. Even een ophaaldag invullen op de website, en was hij de volgende dag alweer weg. Top service!

Reactie GP Groot:
Heel fijn dat alles zo goed is verlopen. Heel prettig om dat van u te horen. Hartelijk dank daarvoor.
27 juni 2019
AuteurVlam
10,0

Goed


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij stellen dit erg op prijs. Fijn dat de dienstverlening zo goed verloopt.
5 juni 2019
AuteurAnoniem
9,0

Proactief en snel geregeld!


Sterke punten:
Zeer tevreden, enigste wat ik nng kan toevoegen is bijvoorbeeld een appje ontvangen op de ophaaldag.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uw suggestie over het versturen van een app op de ophaaldag zullen wij serieus overwegen.
6 mei 2019
AuteurAnoniem
4,0

Website niet handig om ee container om te wisselen. Omdat de website vernieuwd was konden bestaande klanten niet mee naar het nieuwe. Ik moest me opnieuw aanmelden

Reactie GP Groot:
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw reactie te plaatsen. <br />De "oude" webshop is inderdaad buiten gebruik. Onze excuses voor het ongemak.<br />Wij hebben geprobeerd om de overlast zo beperkt mogelijk te houden door een ieder die gebruik maakte van de "oude" versie te informeren per mail.
5 mei 2019
AuteurAnoniem
8,0

beoordeling GP containers


Sterke punten:
snelle levering, goede afwikkeling. Jammer dat de website nog niet duidelijk is ivm oude inlog

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie. Het klopt inderdaad dat u niet meer kunt inloggen in onze "oude" webshop. Nadat u uw account in onze nieuwe webshop hebt geactiveerd kunt u als vanouds weer onbeperkt gebruik maken van onze webshop. Onze excuses voor het ongemak.
12 april 2019
AuteurRud Sure
1,0

Nog slechter dan net.


Sterke punten:
Slecht. Bellen is te moeilijk. Het moet via een suffe webshop met een verplichte account. Moet ik die weer verwijderen. En voor de feedback verplicht accepteren dat mijn fake persoons gegevens gebruikt mogen worden voor van alles en nog wat. Bij mij gaat het voortaan wel in de brand of de kliko. Kan ff duren maar dat gaat passen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. GP Groot werkt momenteel aan een nieuwe website en bijbehorende webshop. Per e-mail hebben wij u gevraagd om aan te geven waar u ontevreden over bent zodat wij kunnen kijken of dit opgelost wordt in de nieuwe versie. Wij kijken uit naar uw reactie op deze e-mail.
10 april 2019
AuteurAnoniem
8,0

zijp transport


Sterke punten:
gaat prima, uitstekend werk

Reactie GP Groot:
Fijn dat u tevreden bent over ons!