Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

30 juni 2020
AuteurDirk Nolten
9,0

Snelle, persoonlijke service


Sterke punten:
Uitstekend

Reactie GP Groot:
Goed te horen dat alles goed is gegaan. Bedankt voor uw review.
29 juni 2020
AuteurFrederique Groustra
10,0

Prima bedrijf


Sterke punten:
GP Groot is goed bereikbaar, zowel via de webshop als telefonisch, houdt zich aan afspraken en geeft service

Reactie GP Groot:
Fijn dat wij u goed van dienst hebben kunnen zijn. Bedankt voor de review!
28 juni 2020
AuteurAM
10,0

huur bouwcontainer


Sterke punten:
Container werd netjes op de gekozen dag geplaatst. Overleg waar te plaatsen was super. Wordt keurig gehaald wanneer gewenst. Dit kun je heel makkelijk online aangeven.

Reactie GP Groot:
Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen. Wij waarderen uw review.
28 juni 2020
AuteurJan Woudenberg
10,0

puin container


Sterke punten:
prima geregeld.

Reactie GP Groot:
Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor uw reactie.
28 juni 2020
AuteurD Van Kooij
9,0

Bouw en sloop container


Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Wellicht tot de volgende keer.
27 juni 2020
AuteurCees Vink
10,0

Prima


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Wij waarderen uw review.
26 juni 2020
AuteurVincent Ruijs
10,0

Uitstekend


Sterke punten:
Keurig geregeld precies zoals omschreven

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie!
26 juni 2020
AuteurKoos van Elsacker
10,0

Snel en betrouwbaar


Sterke punten:
Ideaal dat ook dit allemaal online geregeld kan worden.

Reactie GP Groot:
Super fijn om te horen!
26 juni 2020
AuteurMark Woudstra
8,0

Prima


Sterke punten:
Prima service. Snel geleverd en opgehaald. Makkelijk zelf te regelen via je account.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat alles goed is verlopen. Wij waarderen uw review!
26 juni 2020
AuteurA Roozendaal
9,0

Grond contaier prive


Sterke punten:
Strak geregeld. Op tijd brengen en ophalen. Medewerking van chauffeur uitstekekend.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! Bedankt voor uw review.
26 juni 2020
AuteurBas Wensveen
7,0

Goede, snelle en heldere dienstverlening


Sterke punten:
Zoals in de titel beschreven.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie!
25 juni 2020
AuteurDebby De Ruiter
10,0

Heel goed!


Sterke punten:
Wij zijn erg tevreden, snelle service, vriendelijke chauffeur!

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Bedankt voor uw positieve review.
24 juni 2020
AuteurKarin Kouwenoord - van rixel
10,0

afvalbak voor de deur


Sterke punten:
Hartstikke goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw positieve woorden!
24 juni 2020
AuteurFirma lautenbach
8,0

Zandleveringen en afval containers


Sterke punten:
zeer gemakkelijk te bestellen via webshop. Wel mis ik dat er geen factuur gemaild word na bestelling. Is wel erg makelijk voor de zakelijke klanten

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie en ook voor de tip!
23 juni 2020
AuteurJacquelien Veldhoven
10,0

Prima geregeld!


Sterke punten:
Onze vragen werden vlot opgepikt. Alles was snel en goed geregeld.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat alles snel en goed is gegaan.
23 juni 2020
AuteurMichiel Van Vonderen
10,0

Prima bedrijf


Sterke punten:
Prima bedrijf

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie!
23 juni 2020
AuteurFred Vet
10,0

kleine abc bak


Sterke punten:
Was top, alles naar wens, dank je wel

Reactie GP Groot:
U ook bedankt voor uw vertrouwen!
22 juni 2020
AuteurJohan Agema
10,0

Snelle en goede service


Sterke punten:
Prima afhandeling van opdracht

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie!
22 juni 2020
AuteurTon Van der Maat
8,0

Goed is goed


Sterke punten:
Dat wat gevraagd en voor betaald is word goed en vriendelijk geleverd

Reactie GP Groot:
Super bedankt voor uw review!
22 juni 2020
AuteurStef Spigt
9,0

Prima service


Sterke punten:
Op tijd container en in goed overleg geplaatst. Meekijken en meedenken. Zonder problemen vlgs afspraak weer opgehaald.

Reactie GP Groot:
Fijn dat alles goed is verlopen! Tot de volgende keer.