Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

2 juli 2024
AuteurFons Melis
10,0

opgeruimd staat netjes


Sterke punten:
prima

Reactie GP Groot:
Beste meneer Melis, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! We zijn blij om te horen dat alles netjes en naar tevredenheid is verlopen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
1 juli 2024
AuteurLot Hoek
10,0

Top, service!


Sterke punten:
Vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend personeel.

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Hoek, Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend ervaart. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
1 juli 2024
AuteurDennis
4,0

Goede prijs, slechte communicatie en planning


Sterke punten:
Goede prijs, vriendelijke chauffeurs, geen communicatie en slechte planning. Geen melding wanneer bak wordt geplaatst of opgehaald. Als je belt krijg je doodleuk te horen dat ze waarschijnlijk niet meer komen. Men beseft niet dat klanten ook een planning hebben.

Reactie GP Groot:
Beste Dennis, vervelend om te horen dat de communicatie te wensen overliet. We hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken om de situatie door te spreken maar kregen helaas geen gehoor. Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn, dan staan wij graag klaar voor u.
1 juli 2024
AuteurEric
10,0

Doen wat ze beloven


Sterke punten:
Makkelijk te navigeren webpage, komen hun beloftes na, accuraat en denken mee. Prima klantenservice die alles doen om te helpen. Prima bedrijf, volgende keer is dit de eerste die ik weer ga gebruiken als ik een container nodig heb. Kijk niet verder maar maak gebruik van GP Groot als je je klus wilt klaren als een pro!

Reactie GP Groot:
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het delen van uw positieve ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze website makkelijk te navigeren vond, dat we onze beloftes zijn nagekomen, en dat onze medewerkers accuraat en meedenkend waren. Het doet ons goed om te weten dat u onze klantenservice als prima ervaart en dat we alles hebben gedaan om u te helpen. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Het is fantastisch om te horen dat GP Groot uw eerste keuze zal zijn voor de volgende keer dat u een container nodig heeft. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn en uw klus te helpen klaren als een pro!
30 juni 2024
AuteurKarin Schipper
9,0

Netjes geplaatst


Sterke punten:
De chauffeur belde om te overleggen waar we de container wilde hebben, hij stond echt super netjes. Niemand had er last van. Het jammere was alleen de ophaaldag. We hadden maandag afgesproken, maar donderdag is hij pas gehaald. Het had fijn geweest, als we hierover een belletje hadden gehad. Verder zeer makkelijk te bestellen online en snel geregeld.

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Schipper, heel fijn om te lezen dat het plaatsen van de container zo goed is gegaan. Onze excuses voor het verlate ophalen van de bak, dit was vanuit ons een fout in de planning. We staan uiteraard de volgende keer weer klaar voor u mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.
29 juni 2024
AuteurM Vaandrager
10,0

Top goed geregeld


Sterke punten:
Zeker een 9

Reactie GP Groot:
Beste meneer Vaandrager, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het prachtige cijfer 9! We zijn blij om te horen dat alles top en goed geregeld was. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
29 juni 2024
AuteurHenk Guldemeester
9,0

Groot in afvalverwering en service


Sterke punten:
Snelle levering, mooie prijs, geruisloos ophalen, zelf in onze smalle straat. Zonder enige twijfel uitstekende service.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Guldemeester, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, mooie prijs, en geruisloze ophaalservice, zelfs in uw smalle straat. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat u onze service als uitstekend ervaart. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
29 juni 2024
AuteurVloerfrees.nl
10,0

Super goed


Sterke punten:
Puinbak op tijd geleverd en op afgesproken dag weer opgehaald chauffeur belde nog even waar hij moest staan

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review! We zien u graag terug in onze webshop!
29 juni 2024
AuteurCora Buirma
9,0

Prima service


Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie cijfer! Fijn dat u zo tevreden bent.
29 juni 2024
AuteurJoran Zweiphennig
10,0

Titel


Sterke punten:
Heel tevreden

Reactie GP Groot:
Prachtig cijfer! Hartelijk bedankt!
28 juni 2024
AuteurM Reimers
10,0

Volgens afspraak & vriendelijk!


Sterke punten:
Container kwam op de afgesproken dag en dit was eveneens met het ophalen het geval.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat het zo goed verlopen is! We zijn u graag in de toekomst weer van dienst.
28 juni 2024
AuteurPeter Sikkens
9,0

Goed


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Beste meneer Sikkens, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve feedback! Prettig weekend alvast gewenst.
28 juni 2024
AuteurBas
8,0

Prima service


Sterke punten:
Makkelijk besteld via de website, telefonisch service is goed, chauffeur bij plaatsing kundig en voorzichtig

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u het bestelproces via onze website gemakkelijk vond, tevreden bent met onze telefonische service, en dat onze chauffeur kundig en voorzichtig was bij de plaatsing. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een vlotte en professionele service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit bij u goed is verlopen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
27 juni 2024
AuteurDick Koopman
7,0

Prima


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw positieve review!
26 juni 2024
AuteurTwan Markus
10,0

6m3 puinbak voor tegelwerk verwijdering


Sterke punten:
Goed geregeld, prima service

Reactie GP Groot:
Hoi Twan, onwijs bedankt voor het mooie cijfer en je fijne review.
25 juni 2024
AuteurFamilie Heine
10,0

Container gehuurd


Sterke punten:
Goede service en erg makkelijk

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw fijne review! We zien u graag terug in onze webshop!
24 juni 2024
AuteurHans Koenis
10,0

Goede en snelle communicatie


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Onwijs bedankt voor het mooie cijfer. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst.
24 juni 2024
AuteurAPJ Van der Velden
10,0

geweldig


Sterke punten:
prima geregeld alles op afspraak.

22 juni 2024
AuteurRob De leeuw
10,0

Gewoon heel goed


Sterke punten:
Meer dan tevreden

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en het prachtige cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag.
22 juni 2024
AuteurA.W. Sant-Knijn
9,0

Prima


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.