Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

20 juni 2022
AuteurJoeri Pauwels
10,0

Prima


Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
dank voor de mooie review score. Tot een volgende keer!
19 juni 2022
AuteurMarco Odekerken
10,0

Beoordeling


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor het mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer!
16 juni 2022
AuteurIngrid Mighorst-van Brenk
9,0

Afvalcontainer gehuurd


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
wat fijn te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk tot een volgende keer!
15 juni 2022
AuteurTheo Blom
10,0

Super.


Sterke punten:
Keurig gebracht en opgehaald.

Reactie GP Groot:
Zo horen wij het graag. Dank voor het compliment en tot een volgende keer!
15 juni 2022
AuteurJan Jelle De Kroon
8,0

Goede tijdafspraken


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Dank voor uw mooie review score!
14 juni 2022
AuteurTerry Smits
6,0

Snel


Sterke punten:
Jammer kunnen géén tijd zeggen wanneer brengen en ophalen. Terwijl de planning al gemaakt is, men had kunnen zeggen ochtend of middag.

Reactie GP Groot:
Dank voor de terugkoppeling, wij nemen het mee in onze evaluatie. Wij vertrouwen erop dat alles verder naar wens verlopen is en zien u graag terug in onze webshop!
13 juni 2022
AuteurHenk Oldenbeuving
10,0

Prima service


Sterke punten:
De bak werd geplaatst zoals afgesproken. Was sneller vol dan verwacht en werd na belletje binnen 2 dagen gehaald

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review! Heel graag tot een volgende keer!
13 juni 2022
AuteurErwin Sombroek
6,0

Niet gebeld, wel gevraagd


Sterke punten:
Prima levering! Snel en gemakkelijk. Jammer dat er niet werd gebeld. Was wel gevraagd. Stond ook in de bevestiging. Zowel bij leveren als bij ophalen. Beetje jammer! Verder top voor elkaar.

Reactie GP Groot:
Onze excuses hiervoor, wij zullen het intern oppakken. Fijn om te horen dat het verder goed geregeld was. Wij zien u graag terug.
12 juni 2022
AuteurJoke Pompstra
8,0

Prima service


Sterke punten:
Het was allemaal prima geregeld en snelle service

Reactie GP Groot:
Dank voor de complimenten!
12 juni 2022
AuteurKarin Osinga
10,0

Container service


Sterke punten:
Alles was prima en netjes geregeld.

Reactie GP Groot:
Dat horen wij graag. Zien wij u een volgende keer weer terug in onze webshop?
12 juni 2022
AuteurPiet De vries
9,0

chauffeurs


Sterke punten:
Toppers,vrolijke aardige medewerkers

Reactie GP Groot:
Wij zullen de complimenten over brengen! Graag tot een volgende keer.
11 juni 2022
AuteurMartijn Blokker
10,0

vriendelijk behulpzaam


Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Dank voor de aanbeveling, daar zijn wij heel blij mee!
10 juni 2022
AuteurMarco Mast
10,0

Perfect geregeld


Sterke punten:
Ik had vragen ovet welke bak ik nodig had en dat werdkeurig uitgelegd. Chauffeur dacht goed mee waar de bak kon staan en zijn vakmannen betreft plaatsen en ophalen van de bak.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen en zien we u graag weer terug.
8 juni 2022
AuteurPiet Mol
8,0

C ontainer


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
8 juni 2022
AuteurM.J. Van den Berg
9,0

Levering 6kuubs afvalbak


Sterke punten:
snelle levering

Reactie GP Groot:
Geweldig! Fijn om te horen! Dank u wel voor de mooie beoordeling!
7 juni 2022
AuteurStephanie Driessen
10,0

Goed en snel


Sterke punten:
Goede en snelle service. Denken mee over de mogelijkheden.

Reactie GP Groot:
Wij kijken graag naar de beste opties voor onze klanten. Dank voor het compliment!
7 juni 2022
AuteurMurat C
9,0

Beoordeling


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Dank voor de mooie review score!
7 juni 2022
AuteurDewy De Veen
10,0

Top


Sterke punten:
Snel en goed!

Reactie GP Groot:
Altijd fijn om een 10 als score te krijgen! Hartelijk dank en tot ziens in de webshop!
7 juni 2022
AuteurNicole
10,0

Nette afhandeling


Sterke punten:
Van tevoren gebeld top

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen. Zien wij u een volgende keer weer terug?
6 juni 2022
AuteurVanessa Vos
8,0

Goede en vriendelijke service


Sterke punten:
Makkelijk geregeld via de webshop, chauffeur vriendelijk

Reactie GP Groot:
Wij geven het compliment door aan onze chauffeur! Tot ziens in de webshop.