Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

26 april 2021
AuteurH.P. Geeven
10,0

Perfecte service


Sterke punten:
Uitstekend ! Afspraken worden goed nagekomen.

Reactie GP Groot:
Graag tot een volgende keer!
26 april 2021
AuteurErik Schaap
10,0

super


Sterke punten:
snel geleverd

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review.
25 april 2021
AuteurPeter Snel
8,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Alles keurig volgens afspraak gegaan

Reactie GP Groot:
We zijn u graag van dienst!
25 april 2021
AuteurTrudy Langerak
10,0

container


Sterke punten:
Is de eerste keer dat ik dit gedaan heb en ben uitermate tevreden keurig bezorgd en op gegehaald

Reactie GP Groot:
Bedankt! Graag tot een volgende keer.
25 april 2021
AuteurRoy
10,0

Snelle levering en makkelijk online te bestellen


Sterke punten:
Duidelijke website, je kan zelf de datum kiezen, en ook wannneer het moet worden opgehaald, als je een eigen account aanmaakt is het nog makkelijker. Betaling ging ook makkelijk , goede service en vriendelijk personeel. Ook fijn dat je meteen de prijzen te zien krijgt en duidelijk aangegeven wat er wel en niet in mag top ??

Reactie GP Groot:
Wat een mooie beoordeling. Dank u!
24 april 2021
AuteurMartin Wonder
10,0

Service zo als het hoort.


Sterke punten:
Perfect. Makkelijk en direct. Wat ze zeggen doen ze

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling
24 april 2021
AuteurStefan Koopman
10,0

Super


Sterke punten:
Super geregeld

Reactie GP Groot:
Graag tot ziens in onze webshop!
23 april 2021
AuteurRoy Van Soest
8,0

Beoordeling


Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Heel fijn! dank u.
23 april 2021
AuteurStephan
6,0

Snel en makkelijk te bestellen Goede service en meedenkende chauffeurs.


Sterke punten:
Prima service van de chauffeurs, erg aardig ook trouwens! Wellicht een verbeterpunt is een tijds indicatie wanneer de container gebracht / gehaald word. Zodat je niet vanaf 7:00 zit te wachten op een belletje van de chauffeur (wanneer de container geplaatst of opgehaald word)

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij blijven werken aan de optimalisering van onze dienstverlening.
23 april 2021
AuteurHenk Van der Kwast
8,0

Maatwerk!


Sterke punten:
Goed verzorgd

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
22 april 2021
AuteurAMJ Vink
8,0

Super chauffeur


Sterke punten:
Goede service, super snel geregeld, de chauffeur was handig met plaatsen en hielp ons nog met de herinnering dat er een vergunning nodig is voor het plaatsen op de stoep.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor deze mooie review. Goed om te horen dat alles zo goed is verlopen.
21 april 2021
AuteurArjan Klercq
10,0

Beoordelingen


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Dank u!
20 april 2021
AuteurTed Barhorst
10,0

?


Sterke punten:
?

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw review.
19 april 2021
AuteurRutger Ram
10,0

Erg goed en snel geholpen.


Sterke punten:
Erg goed en snel geholpen. Op donderdag gebeld en op vrijdag bezorgd en weer opgehaald. Nette service en aardige chauffeurs.

Reactie GP Groot:
Bedankt! Graag tot ziens!
19 april 2021
AuteurEd Stoop/technorepair
6,0

afvalhoutcontainer 6m3


Sterke punten:
prima, alleen had ik bij de bestelling via de web shop aangegeven door de chauffeur gebeld te willen worden en dat is bij aanvoer en retour niet gebeurd. ook zou het handig zijn een nauwkeuriger tijdvak van levering en ophalen te hebben dan tussen 7 en 17 uur.

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw feedback. We gaan ermee aan de slag
19 april 2021
AuteurRinke Laan
8,0

10m3 Hout Hoorn


Sterke punten:
Online container besteld daarna even de leverafspraken telefonisch afgestemd en verder perfect geregeld op tijd geplaats en zoals afspraak optijd afgevoerd.

Reactie GP Groot:
Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen, dank u wel.
18 april 2021
AuteurBert
10,0

Prima bedrijf!


Sterke punten:
Alles is goed geregeld en betaalbaar.

Reactie GP Groot:
Dank u! Heel graag tot een volgende keer!
18 april 2021
AuteurMarieke Vennius
10,0

goed en snel


Sterke punten:
de bak kwam en werd gehaald zoals afgesproken

Reactie GP Groot:
Heel fijn! Graag tot ziens in onze webshop.
17 april 2021
AuteurAnja Groot-van Dokkum
10,0

Snelle bezorging en ophalen container


Sterke punten:
Container wordt altijd volgens afspraak opgehaald! Je hoeft niet nog dagen te wachten.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
16 april 2021
AuteurDionne Metselaar
10,0

Snel Save en simpel


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt!