Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

27 mei 2022
AuteurRoland Kleve
10,0

Super


Sterke punten:
Keurig gebeld waar neer te zetten, vriendelijke chauffeur, na 2 dagen weer opgehaald

27 mei 2022
AuteurMirjam Buur
10,0

Goede service en aardig personeel


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Wat fijn om te horen! Dank voor de mooie review
26 mei 2022
AuteurDiana Van Anrooij
10,0

Goede service


Sterke punten:
Direct de volgende dag geleverd en weer keurig op tijd opgehaald.

Reactie GP Groot:
Zo horen wij het graag! Tot ziens in onze webshop!
26 mei 2022
AuteurMarja De Best
10,0

Container


Sterke punten:
Prima geleverd en goed overleg over de plek. Vriendelijke chauffeur.

Reactie GP Groot:
Wij geven het compliment door aan onze chauffeur. Tot een volgende keer!
26 mei 2022
AuteurAngelique
10,0

Prima service


Sterke punten:
De bak werd volgens afspraak op tijd geleverd en weer op afgesproken tijd opgehaald. Erg fijn

Reactie GP Groot:
Bij komen graag onze afspraken na. Fijn dat alles zo goed bevallen is!
25 mei 2022
AuteurMarianne Bakker
10,0

Prima service


Sterke punten:
Alles prima geregeld

Reactie GP Groot:
Een tevreden klant, zo zien wij dat graag! Tot ziens!
24 mei 2022
AuteurJCM Twint
10,0

container


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Dank u wel, heel graag tot ziens in onze webshop!
24 mei 2022
AuteurJan Groot
10,0

Zeer goed


Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we weer graag van u.
23 mei 2022
AuteurCharles Bruin
9,0

Keurig gewerkt


Sterke punten:
De bak was wel eerder afgeleverd dan afgesproken i.v.m. anderen leveringen door andere partijen. Heeft verder niet voor problemen gezorgd dus verder prima. Prima service

Reactie GP Groot:
Fijn dat het intern opgelost kon worden bij u en dat wij de container eerder mochten plaatsen. Dank voor uw mooie opmerkingen!
23 mei 2022
AuteurJenne Olijve
8,0

Bigbag


Sterke punten:
De tuingrond werd later los geleverd omdat ‘s morgens de bigbag met tuingrond vergeten was. Na een telefoontje werd het goed opgelost.

Reactie GP Groot:
Fijn dat het alsnog naar tevredenheid is opgelost! We zien u graag terug!
23 mei 2022
AuteurSander De Waal
8,0

Tuintegels container


Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Tot een volgende keer!
22 mei 2022
AuteurIwan Van Zoomeren
10,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Zeer goed en dikke 10

Reactie GP Groot:
Geweldig, dank u wel voor het prachtige cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!
22 mei 2022
AuteurPierre Boogh
10,0

Keurig


Sterke punten:
Keurig behandeld zowel door de telefoniste als de chauffeurs.

Reactie GP Groot:
Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw review!
22 mei 2022
AuteurHenk Van der Tak
8,0

Prima bedrijf en goed en goedkoop


Sterke punten:
Snel geleverd en snel opgehaald. Zeer concurrerende prijs. Alleen account aanmaken ging niet goed.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, wij u graag weer terug!
22 mei 2022
AuteurNico Moes
8,0

Vriendelijk bedrijf die meedenkt


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review, heel graag tot een volgende keer!
22 mei 2022
AuteurHarry Katstra
9,0

Containertje huren


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor het prachtige cijfer!
22 mei 2022
AuteurCynthia Bot
10,0

Goede service


Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Goed om te horen, heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
20 mei 2022
AuteurExalto Studios
10,0

Puike service


Sterke punten:
Snel en er wordt met de klant meegedacht.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor de mooie review, heel graag tot een volgende keer!
19 mei 2022
AuteurPiet
10,0

Uitstekend


Sterke punten:
Ook voor particulieren is dit perfect. Al snoei en en tuinafval en kleine houtstukken konden in een container worden afgevoerd

Reactie GP Groot:
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor! Hartelijk dank.
18 mei 2022
AuteurGerrit Dijkstra
10,0

Prima service


Sterke punten:
Uitstekend

Reactie GP Groot:
Dat horen wij graag. Wij zien u graag weer terug als klant binnenkort!

2,024 reviews.