Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

4 maart 2024
AuteurJos Oostermeijer
10,0

zeer goed


Sterke punten:
het contact via telefoon en website is uitstekend. Werd ook prettig te woordgestaan door de telefoniste om ophaaldatum te vervroegen.

4 maart 2024
AuteurFj De jager
10,0

Super service


Sterke punten:
Helemaal top

Reactie GP Groot:
Bedankt voor het mooie cijfer dat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop en een prettige dag gewenst!
2 maart 2024
AuteurMark Nijman
10,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Digitaal een container besteld via de GP Groot Website. Dat ging makkelijk en snel en de container werd netjes op tijd gebracht en weer opgehaald. Ook zeer tevreden over de chauffeur die de container kwam brengen en halen. Netjes en kundig.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Altijd fijn om te lezen dat onze klanten blij zijn met onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk. Wij gaan uw compliment door geven aan de desbetreffende chauffeur! Prettige dag gewenst.
2 maart 2024
AuteurBianca Verheugd
10,0

Puinbakken


Sterke punten:
Super snelle levering en keurige bak wissels.

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Verheugd, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Prettige dag gewenst!
1 maart 2024
AuteurJos Besseling
10,0

Snelle levering en ophaling


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer Besseling. Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en alvast een prettig weekend gewenst!
29 februari 2024
AuteurMenno Jansen
10,0

Prima en perfect


Sterke punten:
Goede website en nette prijs bak keurig afgeleverd

Reactie GP Groot:
Beste meneer Jansen, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en review. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Prettige dag gewenst.
26 februari 2024
AuteurJanerie
10,0

Uitstekend!


Sterke punten:
Goede en duidelijk communicatie

Reactie GP Groot:
Beste Janerie hartelijk dank voor uw mooie cijfer en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk en vinden het dan ook erg prettig dat u dit met ons deelt. Mocht u in te toekomst weer gebruik willen maken van onze dienstverlening dan horen we u graag. Prettige dag gewenst
26 februari 2024
AuteurAnton De Boer
10,0

Super geregeld


Sterke punten:
Snel en makkelijk geregeld Volgens afspraak geleverd en opgehaald

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Als GP Groot proberen we altijd dicht bij onze klanten te blijven staan en daar is communicatie en afspraak = afspraak een groot onderdeel van. Dus goed om te lezen dat u dat ook zo heb ervaren. Mocht u in te toekomst weer gebruik willen maken van onze dienstverlening dan horen we u graag.
26 februari 2024
AuteurSimon Van Steen
10,0

Cont


Sterke punten:
Goed maar duur

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Ik heb u vanmorgen even gebeld en uitgelegd hoe de kosten tot stand komen. Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek dat we hebben gehad. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan horen we u weer graag.
23 februari 2024
AuteurRene Roeten
10,0

perfect geregeld


Sterke punten:
allemaal perfect geregeld en top in orde

Reactie GP Groot:
Beste meneer Roeten, hartelijk dank voor uw mooie review en compliment. Wij zien u graag nog een keer terug! Prettig weekend gewenst.
23 februari 2024
AuteurErik Wolkenfelt
8,0

Huisraad afvoeren


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Beste meneer Wolkenfelt, hartelijk dank voor uw mooie cijfer dat u geeft. Graag tot ziens in onze webshop en alvast een fijn weekend gewenst!
23 februari 2024
AuteurKes
6,0

Opgeruimd staat netjes


Sterke punten:
7

Reactie GP Groot:
Beste heer Kees, bedankt voor uw ingezonden review. Wij horen graag hoe wij u de volgende keer beter kunnen helpen! strevend naar een mooier cijfer.
23 februari 2024
AuteurTom Kelderman
9,0

Top service


Sterke punten:
Bestelling ging goed, levering en ophalen ook

Reactie GP Groot:
Beste meneer Kelderman, hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en alvast een prettig weekend gewenst!
23 februari 2024
AuteurParticulier
9,0

bakkie liefhebber


Sterke punten:
Goede service met telefonisch contact en een van te voren gecommuniceerde planning. 4 reeten

Reactie GP Groot:
Goedemorgen, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Prettig weekend alvast gewenst.
22 februari 2024
AuteurJolande Zandbergen
6,0

Uitvoerend werk was prima. Telefonisch contact zeer slecht.


Sterke punten:
6

21 februari 2024
AuteurGerard Bredius
8,0

6 kuub container Grootebroek


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Goedemorgen meneer Bredius, bedankt voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Fijne dag!
21 februari 2024
AuteurLian Rozing
9,0

Prima!


Sterke punten:
Komen gemaakte afspraken na!

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Rozing, hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop! Prettige dag gewenst.
19 februari 2024
AuteurPiet
10,0

Prima service, scherpe prijs


Sterke punten:
Via de chat en de site prima contact. Hartelijke chauffeur tijdens brengen en vriendelijke medewerkster via de chat. Contact verliep soepel.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Piet, hartelijk dank voor u mooie review en complimenten met betrekking tot onze dienstverlening, wij gaan dit zeker door geven aan onze collega's. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!
15 februari 2024
AuteurLusan Drost
10,0

goede service


Sterke punten:
goed bereikbaar via email en telefoon, fijne telefoon service. behulpzaam.

Reactie GP Groot:
Beste, hartelijk dank voor uw mooie compliment en cijfer met betrekking tot onze dienstverlening en klantenservice. Uw mening is voor ons erg belangrijk als GP Groot zijnde en wordt dan ook zeer gewaardeerd dat u deze met ons deelt. Wij wensen u een prettige dag en graag tot ziens!
13 februari 2024
AuteurJozef Wiewel
10,0

Simply Groots


Sterke punten:
Prima service, kwaliteit en prijs in combinatie met duidelijke communicatie zowel via de website als telefonisch.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Wiewel, hartelijk dank voor uw fantastische review en compliment met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag van u. Prettige dag gewenst!

2,968 reviews.