Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

5 oktober 2022
AuteurSven Langeveld
10,0

Goed geregeld!


Sterke punten:
Het was super makkelijk om via de website te bestellen. Later had ik nog vragen over de levering en ophalen en ben steeds uiterst vriendelijk geholpen. Ook de vrachtwagenchauffeur was heel vriendelijk en meedenkend. Ik miste als enige feedback een specifieker tijdvak zodat je weet wanneer thuis moet zijn voor de levering.

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review! Uw opmerking over de specifiekere tijdvak zal ik intern overleggen. Heel graag tot ziens!
5 oktober 2022
AuteurHrl Vries
10,0

Vlot bedrijf,goede website


Sterke punten:
Goede website,eenvoudig afvalbakken bestellen en goede aflevering door de chauffeurs die ook netjes van te voren belden

Reactie GP Groot:
Goed om te horen, dank u wel! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
4 oktober 2022
AuteurLWA Degeling
10,0

Prima


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Een 10, wat een mooi compliment! Heel graag tot een volgende keer!
4 oktober 2022
AuteurEdwin Snaterse
10,0

Prima service


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Dank voor de mooie review score! Tot een volgende keer!
3 oktober 2022
AuteurRichard Weijers
10,0

Kwaliteit


Sterke punten:
Goede communicatie m.b.t.Leveren van container en ophalen Afspraak incl. Bellen bij aankomst, wordt keurig gedaan.👌😊

Reactie GP Groot:
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u een volgende keer wederom als klant te mogen verwelkomen in onze webshop!
2 oktober 2022
AuteurIngrid Hengsdijk
10,0

Het huren van een afval container.


Sterke punten:
Uitmuntend

Reactie GP Groot:
Prachtige beoordeling! Hartelijk bedankt en we zien u graag weer terug bij ons in de webshop.
2 oktober 2022
AuteurDanny Van der Kruijssen
10,0

Fijne service


Sterke punten:
Goed, netjes op tijd en een vriendelijke chauffeur.

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Heel graag tot ziens in onze webshop.
28 september 2022
AuteurJordi Cabalt
10,0

Goede service


Sterke punten:
GP Groot doet wat er afgesproken is. Perfect geregeld.

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie woorden! Heel graag tot ziens in onze webshop!
27 september 2022
AuteurTon Roelofsen
10,0

Prima!!!


Sterke punten:
Alles verliep volgens plan

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, dank u wel voor de mooie review!
27 september 2022
AuteurJan Marc Roemer
10,0

Geweldige service


Sterke punten:
Net is m'n 6 m3 container opgehaald door Ed (Toop?) Erg behulpzame en vriendelijke man! Prima geholpen, geweldige service!

Reactie GP Groot:
Goed om te horen, dank u wel! Uw compliment geef ik door! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
27 september 2022
AuteurEtty Postma
10,0

Container bestellen? Zo gedaan!


Sterke punten:
Voor het eerst een afvalcontainer besteld en dat was dankzij de duidelijke website zo geregeld. Deze werd keurig op tijd na een telefoontje van de chauffeur bezorgd en ook weer opgehaald. Al met al was dit een plezierige ervaring met dit bedrijf.

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor de mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
27 september 2022
AuteurMario Dekker
10,0

Flexibiliteit


Sterke punten:
Top bedrijf en vriendelijk personeel

Reactie GP Groot:
Dank u wel, goed om te horen! Tot ziens in onze webshop!
26 september 2022
AuteurJohan Neefjes
9,0

Prima


Sterke punten:
Een negen

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw mooie review cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!
26 september 2022
AuteurLiane Buijsman
10,0

Tevreden


Sterke punten:
De container is geleverd en opgehaald op de aangegeven data, hier ben ik zeer over te spreken. Ik had gevraagd of ik kon worden gebeld voordat de container werd neergezet, om zo te zorgen dat er voldoende ruimte was op het betreffende tijdstip. Echter kwamen we om 8 uur op ons adres en stond de bak al. Hij stond echt keurig, daar niet van, alleen ik had aangegeven graag vooraf gebeld te willen worden. De volgende dag werd hij ook vroeg weer opgehaald, dat was helemaal super.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw review. Uw feedback neem ik op met mijn collega's. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
25 september 2022
AuteurHein Hooiveld
10,0

Top levering


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te horen dat onze dienstverlening op prijs wordt gesteld. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen en zien we u graag weer terug.
22 september 2022
AuteurArthur Pastor
8,0

Puin container


Sterke punten:
goed

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw mooie review cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!
22 september 2022
AuteurJan Van Duivenvoorde
10,0

Alles volgens afspraak.


Sterke punten:
Keurig geleverd en weggehaald op afgesproken moment. Communicatie dik in orde

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review over onze dienstverlening. Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben dan zien we u graag weer terug.
21 september 2022
AuteurDennis Kieft
9,0

Goede service


Sterke punten:
Snel en goed geregeld. Goede service.

Reactie GP Groot:
Dank voor de mooie beoordeling. Tot ziens in onze webshop!
20 september 2022
AuteurJurgen Scholten
10,0

Container besteld


Sterke punten:
Ik heb een container besteld om de tegels uit de achtertuin in te gooien. De chauffeur belde mij keurig voordat hij de bak kwam plaatsen en heeft hem keurig neergezet. Toen de bak vol was gemeld dat hij kon worden opgehaald en dat werd ook snel geregeld.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, dank u wel voor de mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
20 september 2022
AuteurBen Maarschalkerweerd
9,0

Prima


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw fijne review, mocht u ons weer is nodig hebben dan horen en zien we u graag.

2,262 reviews.