Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

12 april 2019
AuteurRud Sure
1,0

Nog slechter dan net.


Sterke punten:
Slecht. Bellen is te moeilijk. Het moet via een suffe webshop met een verplichte account. Moet ik die weer verwijderen. En voor de feedback verplicht accepteren dat mijn fake persoons gegevens gebruikt mogen worden voor van alles en nog wat. Bij mij gaat het voortaan wel in de brand of de kliko. Kan ff duren maar dat gaat passen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. GP Groot werkt momenteel aan een nieuwe website en bijbehorende webshop. Per e-mail hebben wij u gevraagd om aan te geven waar u ontevreden over bent zodat wij kunnen kijken of dit opgelost wordt in de nieuwe versie. Wij kijken uit naar uw reactie op deze e-mail.
10 april 2019
AuteurAnoniem
8,0

zijp transport


Sterke punten:
gaat prima, uitstekend werk

Reactie GP Groot:
Fijn dat u tevreden bent over ons!
7 april 2019
AuteurBloemenkwekerij B Verduin
10,0

Prima

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie!
5 april 2019
AuteurBeko interieurs
9,0

Top bedrijf

Reactie GP Groot:
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling!
5 april 2019
AuteurAnoniem
8,0

Hout container


Sterke punten:
Snel en eenvoudig. Goed contact met klantenservice over afleveren en ophalen.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen u nog heel lang van dienst te kunnen zijn.
4 april 2019
Auteurwimmie freggel
9,0

bereikbaar en toegankelijk


Sterke punten:
fantastisch hoe jullie inspelen op de wens van de klanten. vrouwelijke chauffeurs zijn helemaal fantastisch!

Reactie GP Groot:
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn ook heel trots op onze vrouwelijke chauffeurs!
3 april 2019
AuteurJohn Greuter Makelaardij
10,0

Afvalinzameling


Sterke punten:
Alle keren word er keurig op tijd geleegd, en ik vind de bak op dezelfde plek terug. Geen klachten, ga zo door

Reactie GP Groot:
Dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat de dienstverlening goed bevalt!
29 maart 2019
AuteurZwollo
10,0

Container huur Zwollo Schalkhaar


Sterke punten:
Prima service. Makkelijk online te regelen en op te laten halen. Zonder tussenkomst prima geregeld!

Reactie GP Groot:
Fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw leuke reactie.
28 maart 2019
AuteurAnoniem
10,0

Top


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Kort maar krachtig. Hartelijk dank. Hier zijn we blij mee.
28 maart 2019
AuteurKossen Woninginrichting
10,0

Perfect


Sterke punten:
Altijd snelle leging makkelijk en snel te regelen via website.

27 maart 2019
AuteurAnoniem
6,0

Gemengde beoordeling


Sterke punten:
Onze papier karton container, kon niet geleegd worden op de plaats waar hij stond. De chauffeur vond het te veel moeite om deze te legen, wij hebben dit goed doorgenomen en hebben samen erop ingestemd dat wij beter voor onze papier en karton met een ander bedrijf kunnen doorgaan.

Onze restafval word netjes op de afgesproken dag geledigd, in het begin reden de chauffeurs deze nog wel eens voorbij, totdat ze doorhadden waar de container stond!

Wij bestellen ook regelmatig bouw containers, deze worden altijd op de afgesproken dag vakkundig geplaatst, zelfs op relatief benauwde ruimtes!

Over de administratie zijn wij minder te spreken, het is vaak een erg lang proces om wat aan de passen of uit te zoeken. Wij zijn wel eens ruim een maand bezig geweest om de onderste steen boven te krijgen i.v.m. foutieve prijzen op onze facturen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. Jammer dat het niet gelukt is met de papiercontainer. Gelukkig loopt het met de bedrijfsafvalcontainer en afzetcontainers wel goed. Wij zullen werken aan uw verbeterpunten.
27 maart 2019
AuteurAlexanderhoeve Meerzicht
10,0

Tevreden


Sterke punten:
gewoon goed, meedenkers

Reactie GP Groot:
Fijn dat u uw positieve review wilde delen. Hartelijk dank!
25 maart 2019
AuteurBert Bakker
10,0

Goede service.

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn u graag van dienst.
17 maart 2019
AuteurFedor dussenbroek
10,0

Container puin


Sterke punten:
Super geregeld snel geregeld en zeer snel opgehaald hoed advies van de chauffeur.
Omtrent de wijze van plaatsen ivm veiligheid

Reactie GP Groot:
Fijn dat u blij bent met onze service! Hartelijk dank voor uw mening.
16 maart 2019
AuteurBakker Sfeerverwarming
7,0

Bak is goed volgens afspraak geleverd en gehaald.


Sterke punten:
Bak is goed volgens afspraak geleverd en opgehaald. Echter zou er wel gebeld worden vooraf aan de levering, maar dat is niet gebeurd. In de mobiele versie van de webshop is de knop om de bak te laten ophalen niet te zien. Verder prima gegaan.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw tip. Wij zullen mobiele versie van de webshop opnieuw bekijken en eventueel aanpassen.
15 maart 2019
AuteurAnoniem
10,0

goede service bij plaatsen 6 m3 container


Sterke punten:
prima service volgens afspraak gebracht en de chauffeur heeft de bak precies achter de carport weten te plaatsen zoals gewenst.

14 maart 2019
AuteurWilma
8,0

Prima in orde

Reactie GP Groot:
Fijn dat u tevreden bent over de dienstverlening. Hartelijk dank daarvoor.
11 maart 2019
AuteurDe Waxsalon
10,0

GP Groot,een groot gemak!


Sterke punten:
Wij zijn zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Wij danken u hartelijk voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent.
8 maart 2019
AuteurJesse Nouwens
10,0

Karolingenstraat 37


Sterke punten:
Online omgeving kan beter.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben contact met elkaar over de verbeterpunten.
8 maart 2019
AuteurRené
10,0

Besteld via de site ging probleemloos


Sterke punten:
Prima communicatie over bezorgen en ophalen via mail en of een telefoontje

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank.

591 reviews.