Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

27 juni 2019
AuteurVlam
10,0

Goed


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij stellen dit erg op prijs. Fijn dat de dienstverlening zo goed verloopt.
5 juni 2019
AuteurAnoniem
9,0

Proactief en snel geregeld!


Sterke punten:
Zeer tevreden, enigste wat ik nng kan toevoegen is bijvoorbeeld een appje ontvangen op de ophaaldag.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uw suggestie over het versturen van een app op de ophaaldag zullen wij serieus overwegen.
6 mei 2019
AuteurAnoniem
4,0

Website niet handig om ee container om te wisselen. Omdat de website vernieuwd was konden bestaande klanten niet mee naar het nieuwe. Ik moest me opnieuw aanmelden

Reactie GP Groot:
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw reactie te plaatsen. <br />De "oude" webshop is inderdaad buiten gebruik. Onze excuses voor het ongemak.<br />Wij hebben geprobeerd om de overlast zo beperkt mogelijk te houden door een ieder die gebruik maakte van de "oude" versie te informeren per mail.
5 mei 2019
AuteurAnoniem
8,0

beoordeling GP containers


Sterke punten:
snelle levering, goede afwikkeling. Jammer dat de website nog niet duidelijk is ivm oude inlog

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw reactie. Het klopt inderdaad dat u niet meer kunt inloggen in onze "oude" webshop. Nadat u uw account in onze nieuwe webshop hebt geactiveerd kunt u als vanouds weer onbeperkt gebruik maken van onze webshop. Onze excuses voor het ongemak.
12 april 2019
AuteurRud Sure
1,0

Nog slechter dan net.


Sterke punten:
Slecht. Bellen is te moeilijk. Het moet via een suffe webshop met een verplichte account. Moet ik die weer verwijderen. En voor de feedback verplicht accepteren dat mijn fake persoons gegevens gebruikt mogen worden voor van alles en nog wat. Bij mij gaat het voortaan wel in de brand of de kliko. Kan ff duren maar dat gaat passen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. GP Groot werkt momenteel aan een nieuwe website en bijbehorende webshop. Per e-mail hebben wij u gevraagd om aan te geven waar u ontevreden over bent zodat wij kunnen kijken of dit opgelost wordt in de nieuwe versie. Wij kijken uit naar uw reactie op deze e-mail.
10 april 2019
AuteurAnoniem
8,0

zijp transport


Sterke punten:
gaat prima, uitstekend werk

Reactie GP Groot:
Fijn dat u tevreden bent over ons!
7 april 2019
AuteurBloemenkwekerij B Verduin
10,0

Prima

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie!
5 april 2019
AuteurBeko interieurs
9,0

Top bedrijf

Reactie GP Groot:
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling!
5 april 2019
AuteurAnoniem
8,0

Hout container


Sterke punten:
Snel en eenvoudig. Goed contact met klantenservice over afleveren en ophalen.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen u nog heel lang van dienst te kunnen zijn.
4 april 2019
Auteurwimmie freggel
9,0

bereikbaar en toegankelijk


Sterke punten:
fantastisch hoe jullie inspelen op de wens van de klanten. vrouwelijke chauffeurs zijn helemaal fantastisch!

Reactie GP Groot:
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn ook heel trots op onze vrouwelijke chauffeurs!
3 april 2019
AuteurJohn Greuter Makelaardij
10,0

Afvalinzameling


Sterke punten:
Alle keren word er keurig op tijd geleegd, en ik vind de bak op dezelfde plek terug. Geen klachten, ga zo door

Reactie GP Groot:
Dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat de dienstverlening goed bevalt!
29 maart 2019
AuteurZwollo
10,0

Container huur Zwollo Schalkhaar


Sterke punten:
Prima service. Makkelijk online te regelen en op te laten halen. Zonder tussenkomst prima geregeld!

Reactie GP Groot:
Fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw leuke reactie.
28 maart 2019
AuteurAnoniem
10,0

Top


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Kort maar krachtig. Hartelijk dank. Hier zijn we blij mee.
28 maart 2019
AuteurKossen Woninginrichting
10,0

Perfect


Sterke punten:
Altijd snelle leging makkelijk en snel te regelen via website.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen.
27 maart 2019
AuteurAnoniem
6,0

Gemengde beoordeling


Sterke punten:
Onze papier karton container, kon niet geleegd worden op de plaats waar hij stond. De chauffeur vond het te veel moeite om deze te legen, wij hebben dit goed doorgenomen en hebben samen erop ingestemd dat wij beter voor onze papier en karton met een ander bedrijf kunnen doorgaan.

Onze restafval word netjes op de afgesproken dag geledigd, in het begin reden de chauffeurs deze nog wel eens voorbij, totdat ze doorhadden waar de container stond!

Wij bestellen ook regelmatig bouw containers, deze worden altijd op de afgesproken dag vakkundig geplaatst, zelfs op relatief benauwde ruimtes!

Over de administratie zijn wij minder te spreken, het is vaak een erg lang proces om wat aan de passen of uit te zoeken. Wij zijn wel eens ruim een maand bezig geweest om de onderste steen boven te krijgen i.v.m. foutieve prijzen op onze facturen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. Jammer dat het niet gelukt is met de papiercontainer.<br />Gelukkig loopt het met de bedrijfsafvalcontainer en afzetcontainers wel goed. <br />Wij zullen werken aan uw verbeterpunten.
27 maart 2019
AuteurAlexanderhoeve Meerzicht
10,0

Tevreden


Sterke punten:
gewoon goed, meedenkers

Reactie GP Groot:
Fijn dat u uw positieve review wilde delen. Hartelijk dank!
25 maart 2019
AuteurBert Bakker
10,0

Goede service.

Reactie GP Groot:
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn u graag van dienst.
17 maart 2019
AuteurFedor dussenbroek
10,0

Container puin


Sterke punten:
Super geregeld snel geregeld en zeer snel opgehaald hoed advies van de chauffeur.
Omtrent de wijze van plaatsen ivm veiligheid

Reactie GP Groot:
Fijn dat u blij bent met onze service! Hartelijk dank voor uw mening.
16 maart 2019
AuteurBakker Sfeerverwarming
7,0

Bak is goed volgens afspraak geleverd en gehaald.


Sterke punten:
Bak is goed volgens afspraak geleverd en opgehaald. Echter zou er wel gebeld worden vooraf aan de levering, maar dat is niet gebeurd. In de mobiele versie van de webshop is de knop om de bak te laten ophalen niet te zien. Verder prima gegaan.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw tip. Wij zullen mobiele versie van de webshop opnieuw bekijken en eventueel aanpassen.
15 maart 2019
AuteurAnoniem
10,0

goede service bij plaatsen 6 m3 container


Sterke punten:
prima service volgens afspraak gebracht en de chauffeur heeft de bak precies achter de carport weten te plaatsen zoals gewenst.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mening!

595 reviews.