Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

24 juni 2024
AuteurAPJ Van der Velden
2,0

geweldig


Sterke punten:
prima geregeld alles op afspraak.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en het hoge cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen we u weer graag. Hele fijne dag gewenst, GP Groot
22 juni 2024
AuteurRob De leeuw
10,0

Gewoon heel goed


Sterke punten:
Meer dan tevreden

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en het prachtige cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag.
22 juni 2024
AuteurA.W. Sant-Knijn
9,0

Prima


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.
21 juni 2024
AuteurBart Schaper
9,0

Top geregeld


Sterke punten:
Alles was duidelijk en top voor elkaar. Een tevreden klant.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Schaper, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles duidelijk en top voor elkaar was, en dat u een tevreden klant bent. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
21 juni 2024
AuteurDAKDEKR.
10,0

Duidelijke webshop, makkelijk om een afvalcontainer te bestellen.


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Onze webshop is zo ingericht dat onze klanten makkelijk bij hun doel kunnen komen. Goed om te lezen dat u dit ook zo ervaart. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, groetjes, team binnendienst GP Groot
20 juni 2024
AuteurJose Dorado Perez
10,0

Goed afspraak nakomen


Sterke punten:
Juiste afspraak welke moet erin zijn

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Bij GP Groot staat afspraak = afspraak hoog in het vaandel. Dus goed om te lezen dat u dat ook zo heb ervaren. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we het graag. Fijne dag groetjes, GP Groot
20 juni 2024
AuteurFrans Glorie
10,0

10m3 grofvuil


Sterke punten:
Vriendelijke chauffeurs. Zijn goed bekend met de situatie ter plekke of zoeken snel naar een oplossing

Reactie GP Groot:
Beste meneer Glorie, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze vriendelijke chauffeurs en hun vermogen om goed bekend te zijn met de situatie ter plekke of snel naar een oplossing te zoeken. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat onze chauffeurs hun werk zo goed doen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
19 juni 2024
AuteurLinda
10,0

Top


Sterke punten:
Top bedrijf en service en duidelijk

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service duidelijk vindt en dat u ons een topbedrijf noemt. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is fantastisch om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!
18 juni 2024
AuteurRalph Keijzer
10,0

Prima geregeld


Sterke punten:
Prima geregeld allemaal

Reactie GP Groot:
Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We helpen u graag volgende keer weer.
18 juni 2024
AuteurPaul
10,0

Goed bedrijf komen hun afspraken na.


Sterke punten:
Keurig geregeld het brengen en ophalen.

Reactie GP Groot:
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we onze afspraken zijn nagekomen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare en efficiënte service te bieden, en het is fantastisch om te weten dat het brengen en ophalen van de container keurig is verlopen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
17 juni 2024
AuteurGerard Schoen
10,0

Top levering


Sterke punten:
Goede afspraken. En betaalbaar..

Reactie GP Groot:
Beste meneer Schoen, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u onze afspraken goed en onze prijzen betaalbaar vindt. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare en betaalbare service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
17 juni 2024
AuteurA Blokker
10,0

Container service


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Beste meneer Blokker, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Prettige dag gewenst.
16 juni 2024
AuteurPeter Bluijs
10,0

beoordeling diensten GP Groot


Sterke punten:
uitsteken, stipte nakoming van afspraken

Reactie GP Groot:
Super bedankt voor het mooie cijfer en de mooie review.
16 juni 2024
AuteurRichard Hol
9,0

Top


Sterke punten:
Snelle levering en ophalen, vriendelijk

Reactie GP Groot:
Onwijs bedankt voor deze mooie review en heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. We zijn u graag de volgende keer weer van dienst.
16 juni 2024
AuteurStiptafbouw MNH
10,0

Bouw en sloopafval container


Sterke punten:
Goede ervaring

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Graag tot ziens en een fijne dag gewenst!
15 juni 2024
AuteurRick Enthoven
10,0

Top


Sterke punten:
Super gemakkelijk services

Reactie GP Groot:
Heel fijn om te horen dat de service goed en makkelijk is ervaren. Bedankt voor de review.
14 juni 2024
AuteurJos Huijboom
8,0

Recycling


Sterke punten:
Keurig geregeld

Reactie GP Groot:
Beste Jos, bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.
14 juni 2024
AuteurTony Hussem
10,0

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn


Sterke punten:
Grofvuil bak besteld en vriendelijk contact gehad ivm speciale route instructies, na bestelling 1 belletje en mailtje en alles was geregeld. Vriendelijke chauffeurs aan de telefoon gehad. Ik kan niet anders zeggen dat als ik weer een afval bak nodig heb ik deze weer bestel bij GP Groot.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Hussem, Hartelijk dank voor uw geweldige review en het delen van uw positieve ervaring met GP Groot! We zijn ontzettend blij om te horen dat alles soepel is verlopen, van de bestelling tot de levering van de grofvuil bak. Het is fijn om te weten dat onze communicatie duidelijk en vriendelijk was, en dat onze chauffeurs u goed hebben geholpen met de speciale route-instructies. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We waarderen uw vertrouwen in GP Groot en vinden het fantastisch dat u ons opnieuw zult kiezen als u weer een afvalbak nodig heeft. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden.
12 juni 2024
AuteurErik Van den Brom
4,0

niet op juiste plaats neergezet en daardoor hadden we wel degelijk een grotere container kunnen bestellen


Sterke punten:
5

Reactie GP Groot:
Jammer dat het niet helemaal naar wens is gegaan. Wij hebben inmiddels telefonisch contact gehad en het misverstand besproken.
11 juni 2024
AuteurJordy Van leijen
10,0

Schoonpuinbak


Sterke punten:
We zijn zeer tevreden, mooie prijs en goede service. Door de chauffeur neer gezet waar wij hem wilden hebben, en na een week weer keurig op gehaald.

Reactie GP Groot:
Super om te lezen dat het zo geslaagd is verlopen. We zijn u in het vervolg weer graag van dienst.

3,180 reviews.