Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

30 januari 2023
AuteurWim SChuijlenburg
8,0

container voor snoeiafval


Sterke punten:
Het was prima geregeld en later ook op tijd weer opgehaald

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
28 januari 2023
AuteurJasper Duijn
10,0

.


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review score!
28 januari 2023
AuteurS.J. De Vries De Vries
10,0

Container voor bouwafval


Sterke punten:
Goede en snelle Service, goed prijs en vriendelijk personeel.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
27 januari 2023
AuteurChristiaan Duivenvoorden
9,0

Uitstekende service


Sterke punten:
Denken mee ,sturen op tijd bericht

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, dank u wel voor de mooie review!
27 januari 2023
AuteurMargot Storm
9,0

Goede snelle service


Sterke punten:
Cijfer 9

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
27 januari 2023
AuteurDanny Drieman
1,0

Chauffeur beidehand


Sterke punten:
Chauffeur vond dat die goed stond maar stond midden op de weg..2x moeten zeggen na verplaatsen dat die niet goed stond..met veel commentaar dat die ook nog afgevoerd moet worden stond die goed waardeloze chauffeur.

26 januari 2023
AuteurLinde Kisjes
10,0

Container gehuurd GP Groot


Sterke punten:
Alle keren prima geregeld. Vriendelijk personeel op kantoor en ook vriendelijke chauffeurs.

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, hartelijk dank voor de mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
25 januari 2023
AuteurLars
8,0

Prima


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw mooie cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!
24 januari 2023
AuteurDirk Van Tol
10,0

levering grof vuil container


Sterke punten:
zeer goed

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor de mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
23 januari 2023
AuteurJeroen
9,0

Bestelling en levering afvalcontainer


Sterke punten:
Online alles makkelijk te regelen. Het enige dat ik nog zou willen is een indicatie qua tijdstip van plaatsing. Ik had aangegeven vooraf te worden gebeld maar dat is 2x niet gebeurd. Verder prima en snelle afhandeling en nette plaatsing.

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw mooie review score! Uw opmerking dat u niet vooraf niet gebeld bent, terwijl u dit wel hebt aangegeven, klopt uiteraard niet van onze kant. Ik ga dit doorgeven aan mijn collega's, zodat wij hier alert(er) op zullen zijn.
23 januari 2023
AuteurS. Simons
10,0

Container huren


Sterke punten:
Heel goede service

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review, goed om te horen dat onze dienstverlening op prijs wordt gesteld, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we weer graag van u.
21 januari 2023
AuteurPim Eijlander
9,0

Prima


Sterke punten:
Goede service, komen op afspraak en op tijd

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw fijne review, goed om te horen dat we onze dienstverlening en de communicatie wordt gewaardeerd en dat we dicht bij onze klanten blijven staan. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.
17 januari 2023
AuteurErwin Van Santen
10,0

Bsa container


Sterke punten:
Mooi bedrijf ! En goede service !

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor de mooie review (score)! Heel graag tot een volgende keer!
14 januari 2023
AuteurMark Aberkrom
10,0

Prima haal en breng service


Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review score!
14 januari 2023
AuteurRon De Jong
10,0

GP.Groot afspraak is afspraak


Sterke punten:
Zeer goed geholpen door de medewerkers. Zowel de kantoormedewerkers als de vrachtwagenchauffeur. Ook het eerder ophalen van de container was geen probleem.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Ik geef het door aan mijn collega's! Nogmaals dank en heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
13 januari 2023
AuteurFrans Klomp
8,0

Prima service snelle levering


Sterke punten:
Bestellen van een afvalcontainer kon snel geregeld via de site , snelle levering en ophalen binnen 2 dagen .

Reactie GP Groot:
Goed om te horen, dank u wel voor de mooie review!
10 januari 2023
AuteurHerry
10,0

Netjes en betrouwbaar


Sterke punten:
Zeer goed

Reactie GP Groot:
Goed om te horen! Dank u wel voor de mooie review cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!
30 december 2022
AuteurCees Pronk
9,0

Afspraak prima nakomen Afspraak ook prima


Sterke punten:
Goed zakelijk correct en duidelijk.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!
25 december 2022
AuteurMarjon Dekker
10,0

3 kub container


Sterke punten:
Prima geregeld

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review cijfer!
23 december 2022
AuteurHetty Keijsper
10,0

Prima


Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

2,357 reviews.