Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

26 november 2019
AuteurKarsten
10,0

6M3 puin


Sterke punten:
Geen opmerkingen, prima gegaan.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
26 november 2019
AuteurBos
3,0

Niet volgens planning


Sterke punten:
Niet positief

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw review. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen . We weken er elke dag aan om onze service te optimaliseren.
26 november 2019
AuteurZonneveld
10,0

Bachstraat


Sterke punten:
communicatie goed, vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke afspraken.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat alles zo duidelijk is verlopen. Dank u wel.
25 november 2019
AuteurBerk
10,0

Zeer tevreden


Sterke punten:
De aannemer kon een aantal dagen eerder bij ons aan de slag om de badkamer te renoveren. Echter, de leveringsdatum met GP Groot was al definitief gemaakt. Na een mailtje met GP Groot om de container eerder af te leveren kregen wij zeer spoedig de reactie dat dit mogelijk was. Zeer fijn! Bij aflevering heeft De chauffeur heeft met militaire preciesheid de container netjes op ons pad geplaatst. Nu, 2 weken later hebben wij met een druk op de knop, binnen onze eigen online omgeving, weer een ophaaldatum ingepland. Wij zijn zeer tevreden over de prijs / kwaliteit welke GP Groot levert.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Goed om te horen dat alles zo prettig is verlopen.
24 november 2019
AuteurMoll
10,0

Snel alles geregeld


Sterke punten:
Binnen 2 dagen en container precies op de plek waar ik het wilde. En ik op het ophalen. Binnen 2 dagen.

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Hartelijk dank.
23 november 2019
AuteurPeter de Groot
10,0

snel en zorgenloos


Sterke punten:
Prima gegaan, bak is netjes gebracht en weer opgehaald en netjes op tijd. Zeer deskundige en gezellige chauffeur. Volgende bak is weer van GP.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn dat u zo tevreden bent.
22 november 2019
AuteurKoning Pannenkoek
9,0

prima


Sterke punten:
uitstekend

Reactie GP Groot:
Goede om te horen dat u zo tevreden bent, hartelijk dank.
22 november 2019
AuteurJos Zonneveld
10,0

Service.


Sterke punten:
Prettige samenwerking, goed in communicatie.

Reactie GP Groot:
Dat is fijn om te horen, dank u wel.
22 november 2019
AuteurVan Kessel
9,0

Aanrader


Sterke punten:
Zeer Positief !!

Reactie GP Groot:
Fijn dat u zo tevreden bent! Dank u wel.
21 november 2019
Auteuranonymous
4,0

Tuinaarde


Sterke punten:
Wij wilden 10 m³ tuinaarde. Daar over gebeld omdat er op de website maar 5 m³ besteld kon worden en het grootste gedeelte van het bedrag bestaat uit bezorgkosten. Het leek ons dat dit goedkoper moest kunnen. De reden was dat de wagen maar 5 m³ per keer kon vervoeren en dus zaten we vast aan de opgegeven prijs. Dat er dan de volgende dag een 20m³ container halfvol gelost werd kwam op mij vreemd over, dus daarvoor wederom gebeld. Nul op rekest; deze wagen was namelijk zeker net zo duur als 2 kleinere wagens. Hmmmm.... klinkt raar, net zo raar als de volgende vraag die komen gaat; of ik dit bedrijf zal aanbevelen? Ik kan kiezen uit A). Ja, of B). geboren Jammer allemaal, teleurstellend ook, maar het zal de monopoliepositie zijn; ze blijven de goedkoopste 🤔

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels hebben wij persoonlijk contact gehad hierover.
21 november 2019
AuteurBrachel
8,0

Container


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Dank u wel voor uw positieve beoordeling.
20 november 2019
AuteurHoogland
10,0

2 x containers Venhuizen


Sterke punten:
Prima geregeld allemaal

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Dank u wel.
20 november 2019
AuteurDanielle
10,0

Snel en duidelijk


Sterke punten:
Makkelijk via de website te bestellen en betalen. Netjes afgeleverd en opgehaald

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat alles zo positief is verlopen, hartelijk dank.
19 november 2019
AuteurM&I engineering
10,0

Top service


Sterke punten:
Zeer goede ervaring heldere afspraken en zeer nette levering de chauffeur nam vooraf contact op

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank.
18 november 2019
AuteurWieringh
10,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Kort maar krachtig! Dank u wel.
18 november 2019
AuteurP. Messchaert
10,0

Supergoede service


Sterke punten:
Zeer behulpzaam en meedenkend echt top bedrijf ik heb deze service als zeer bijzonder goed ervaren ik meen ook dat deze service zeer zeldzaam is. mocht je een container nodig hebben zoek niet verder deze mensen verstaan hun vak en helpen graag

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
18 november 2019
AuteurStijn Bleekemolen
7,0

Beoordeling Gashouderstraat


Sterke punten:
Brengen en afhalen is prima. Echter wil ik van te voren gebeld worden als de bak niet tussen de doorgegeven tijd geleverd wordt.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie.
16 november 2019
AuteurVan der Kolk
10,0

Geen gezeik, Goed gecommuniceerd


Sterke punten:
👍

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mening! Fijn dat u tevreden bent!
15 november 2019
AuteurBart
6,0

Uitvoer perfect, administratie loopt niet synchroon web en telefoon acties


Sterke punten:
6,5

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie. De webshop is dusdanig ingericht dat de bestellingen digitaal verwerkt worden, waardoor er verwarring kan ontstaan als er telefonisch wijzigingen worden doorgegeven. Fijn dat de uitvoer perfect verlopen is.
15 november 2019
Auteurkapper sjoerd
7,0

containertje


Sterke punten:
toppie

Reactie GP Groot:
Fijn!!