Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

27 januari 2024
AuteurPrive
4,0

Telefonisch contact


Sterke punten:
Alles ging goed, behalve dat wij vroegen of ze ons wilde bellen wanneer ze de bak kwamen ophalen. Helaas hangt ons slot nog om de bak en wij zijn hier niet meer over gebeld!

26 januari 2024
AuteurStefan Rus
10,0

6m3 puin container


Sterke punten:
Zeer vriendelijke chauffeur, snel neergezet en veilig

Reactie GP Groot:
Beste meneer Rus, bedankt voor uw fantastische cijfer. Wij gaan uw compliment door geven aan de desbetreffende chauffeur. Prettig weekend gewenst en graag tot een volgende keer!
24 januari 2024
AuteurAlexandra Stoffels
10,0

Super!


Sterke punten:
Een 10!

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Stoffels, hartelijk dank voor uw fantastisch cijfer met betrekking tot onze dienstverlening, Altijd fijn om te lezen dat onze klanten erg te vrede zijn over onze dienstverlening. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!
23 januari 2024
AuteurArjen Snoek
10,0

Uitstekende Service.


Sterke punten:
Bij het doorlezen (zondagavond) van de overeenkomst had ik mij een week vergist. Maandagochtend met GP Groot gebeld en op dezelfde dag werd de container geleverd. Prima actie van de medewerker die ik aan de telefoon had. De chauffeur bracht lachend en correct de nieuwe container. Tot overmaat van ramp had ik ook nog een te kleine container besteld. Ook dit werd moeiteloos opgelost. Wat mij betreft een dikke 10.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review en het prachtige cijfer dat u geeft! Altijd goed om te lezen dat klanten onze dienstverlening waarderen. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag
22 januari 2024
AuteurRutger Hamme
9,0

Houtbak leveren en afvoeren


Sterke punten:
De houtbak werd perfect op tijd in de middag aangevoerd en de volgende dag volgens afspraak vroeg weer (vol) opgehaald

Reactie GP Groot:
Beste meneer Hamme, bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Uw mening wordt zeer gewaardeerd. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!
21 januari 2024
AuteurJ Dekker
8,0

Asbest pickup


Sterke punten:
Top, snel en makkelijk. Wel duur

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie review! Prettige dag gewenst en graag tot ziens.
21 januari 2024
AuteurItja Wiersema
10,0

Bouwafval bak


Sterke punten:
Uitstekende service

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop!
20 januari 2024
AuteurWilma Doejaaren
8,0

Vakkundig en snel


Sterke punten:
Het is heel gemakkelijk om een container te huren. Het enige minpuntje vind ik dat reeën bezorg-en ophaaldag ingevuld moet worden en ik dat vervolgens niet terug vind in mijn account en alsnog een ophaalverzoek ( en dan niet op de dag die ik wilde, maar dag later ) moet doen.

20 januari 2024
AuteurDirk
8,0

Prima levering


Sterke punten:
Keurig op tijd geleverd de bak en geplaatst zoals wij dat graag wilden. Ook ophalen ging secuur en netjes.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan zien we u graag weer terug.
19 januari 2024
AuteurRogier Van Bronkhorst
9,0

Goede Service


Sterke punten:
Prima service

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw mooie review, mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag.
19 januari 2024
AuteurJeroen Marbus
10,0

Fijne geregeld allemaal!


Sterke punten:
Container die wij gehuurd hadden, kwam prima optijd en is na een belletje van onze kant ook eerder opgehaald dan de geplande datum. Heel fijn hoe er mee wordt gedacht!

Reactie GP Groot:
Beste meneer Marbus, hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat onze dienstverlening u zo goed is bevallen. Wij willen u dan ook bedanken voor dit mooie cijfer en wensen u een prettig weekend. Graag tot ziens.
19 januari 2024
AuteurMense Bestratingen
10,0

Container voor puin


Sterke punten:
Het verzoek voor plaatsing te bellen is niet gedaan. Plaatsen en ophalen is volgens planning goed verlopen.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening! Wij gaan uw feedback door geven aan de desbetreffende afdeling. Wij vinden uw mening erg belangrijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze met ons te delen. Alvast een prettig weekend gewenst en graag tot ziens!
19 januari 2024
AuteurMarianne Verburg
10,0

bak voor schoon puin


Sterke punten:
Bak nodig om de tuin tegels in het weekend af te voeren , vrijdag is hij gebracht maandag keurig ( vol) weer op gehaald

Reactie GP Groot:
Beste mevrouw Verbrug, bedankt voor uw mooie cijfer en review die u geeft met betrekking tot onze dienstverlening. Altijd fijn om te lezen dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Prettig weekend alvast gewenst en graag tot ziens!
17 januari 2024
AuteurSjors Vlaar
7,0

Prima geregeld met kleine kantekening


Sterke punten:
7

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mocht u in de gelegenheid zijn dan zou ik graag van u willen weten wat de kleine kanttekening inhoud, misschien kunnen we iets voor u oplossen. Ons e-mailadres: verkoop@gpgroot.nl t.a.v. Claudia. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.
17 januari 2024
AuteurFrank Van zijl
10,0

Prefectperfect


Sterke punten:
Alles keurig en perfect geregeld

Reactie GP Groot:
Bedankt voor het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening, hij is altijd fijn om te lezen dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.
16 januari 2024
AuteurBouwbedrijf Heffelaar
8,0

Concurrerende prijs


Sterke punten:
De prijs per container zou iets concurrerender mogen zijn.

Reactie GP Groot:
Bedankt voor de mooie review en het cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag.
15 januari 2024
AuteurJohn Oudejans
10,0

Snelle levering en afvoer van container met bouwafval!


Sterke punten:
Perfect!

Reactie GP Groot:
Beste meneer Oudejans, bedankt voor uw prachtige cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en een prettige dag gewenst!
15 januari 2024
AuteurHerman Klut
8,0

Prima geregeld


Sterke punten:
Aan- en afvoer was prima geregeld. Zou alleen van tevoren worden gebeld wat in beide gevallen niet is gebeurd. Verder geen opmerkingen.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Klut, bedankt voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Wij gaan u feedback zeker bespreken met de desbetreffende afdeling. Prettige dag en graag tot ziens!
15 januari 2024
AuteurAnthonius Koelemij
9,0

Keurig netjes op afspraak, geen probleem bij een week verlenging


Sterke punten:
Vriendelijk bedrijf naar de klant toe...

Reactie GP Groot:
Beste meneer Koelemij, hartelijk dank voor uw fantastische review en compliment! Uw mening is voor ons als GP Groot zijnde erg belangrijk. Graag tot ziens.
14 januari 2024
AuteurTon Kamperdijk
8,0

1 aandachtspuntje


Sterke punten:
Er was een groot en zwaar bureaublad van de container gegleden en was op het trottoir blijven liggen. Gelukkig kon ik een stationsauto gebruiken om het blad alsnog af te voeren naar de stort. Kon alleen met de container of stationsauto afgevoerd.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Kamperdijk, hartelijk dank voor uw mooie cijfer. Fijn om te lezen dat het afvoeren van het bureaublad is geluk. Prettige dag gewenst en graag tot ziens!