Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

13 juni 2018
Auteuranonymous
8,0

Goede en snelle service


Sterke punten:
Snelle reactie bij vragen, snelle levering

11 juni 2018
AuteurOosterbaan
4,0

Beloftes op website niet waargemaakt.

Reactie GP Groot:
Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening. Afgelopen week hebben wij u meerdere malen proberen te bellen maar tot op heden hebben wij u helaas nog niet kunnen spreken. Wij hopen met u in contact te komen om tot een oplossing te komen. U kunt verdere uitleg telefonisch via 088-472 12 00 of per e-mail via verkoop@gpgroot.nl geven. Wij hopen van u te horen.
9 juni 2018
Auteuranonymous
9,0

Zeer tevreden


Sterke punten:
Altijd op tijd!

7 juni 2018
AuteurSimon
2,0

Waardeloze communicatie.


Sterke punten:
Klant onvoldoende informeren.

Reactie GP Groot:
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. U heeft momenteel per e-mail en telefonisch contact met onze collega’s. Vanwege een strikte wetgeving zijn wij helaas genoodzaakt om exact te weten welke materialen in de af te voeren container zitten.
7 juni 2018
AuteurBloembinderij Suus
10,0

Afvalbak sloopafval


Sterke punten:
Werkt snel via webshop

7 juni 2018
AuteurTante Han
8,0

Tante Han

3 juni 2018
AuteurZeeman
10,0

Snel en professioneel


Sterke punten:
Klantvriendelijk

31 mei 2018
AuteurParticuliere klant Heiloo
10,0

Afvoer schone grond


Sterke punten:
Bestellen en ophalen via website is goed geregeld
Container keurig geplaats op via mail aangegeven plaats.

31 mei 2018
Auteurtele combinatie wormerveee
10,0

geel is beauty

30 mei 2018
AuteurJacqueline
9,0

Prima!


Sterke punten:
Erg vriendelijk, alles geleverd zoals afgesproken.

27 mei 2018
Auteuranonymous
10,0

goed geregeld!


Sterke punten:
Duidelijkheid

27 mei 2018
Auteuranonymous
10,0

Prima gegaan


Sterke punten:
Snel geleverd en snel opgehaald

26 mei 2018
Auteuranonymous
8,0

huur container

24 mei 2018
AuteurBorst
7,0

goed gedaan


Sterke punten:
Makkelijk via internet te regelen

24 mei 2018
Auteuranonymous
8,0

goed

24 mei 2018
AuteurDekker
10,0

Toelevering en communicatie over puinbakken


Sterke punten:
Wij hebben nu een vierde puinbak staan. Allen zeer snel geleverd, en mocht het een dagje later worden werd er gebeld. Goede communicatie en snelle service!

22 mei 2018
Auteuranonymous
7,0

Groots


Sterke punten:
goeie communicatie

22 mei 2018
Auteuranonymous
10,0

Snelle service


Sterke punten:
We hebben 3 containers in korte tijd bij jullie afgenomen. Levering, wisselen en ophalen ging snel en zonder problemen. Een aanrader.

19 mei 2018
Auteuranonymous
10,0

Grof afval bak levering


Sterke punten:
Zonder problemen geplaatst en omgeruild via het internet systeem na een eenvoudige aanmeldingen alles goed te regelen

19 mei 2018
AuteurReimerink
10,0

Eindafrekening?


Sterke punten:
Doet precies wat je van ze verwacht tegen een redelijke prijs