Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

6 mei 2016
AuteurBinda
8,0

Puinzak


Sterke punten:
Prima service. Komen afspraken goed na.

6 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Grondcontainer


Sterke punten:
Mooie op tijd geleverd en opgehaald.

5 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Oud straatwerk zonder problemen afgevoerd


Sterke punten:
Bestellen van een container via internet is makkelijk. Container werd goed op tijd afgeleverd. Afmelden via internet is ook probleemloos.

4 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Uitstekende service!


Sterke punten:
Prima service en attent personeel! Houden zich aan afspraken en keurige levering en ophalen van de container.

4 mei 2016
AuteurGerard
10,0

Prima geregeld


Sterke punten:
Tegen een redelijke prijs en prima volgens afspraak heeft GP Groot mijn Puin afgevoerd.

4 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Tevreden


Sterke punten:
Bakken snel gewisseld en opgehaald. Goed telefonisch bereikbaar

3 mei 2016
AuteurT.S komen
8,0

Makkelijk


Sterke punten:
Afspraak is afraak.

3 mei 2016
AuteurAnoniem
8,0

Zoals afgesproken


Sterke punten:
Online besteld, en snel geleverd!

1 mei 2016
AuteurGerard Houtsma
10,0

Prima, maar de hoeveelheid steenwol die ingeleverd mag worden is matig.Ik had het wel gescheiden aangeleverd in een big bag,ca 200liter.verder was ik tevreden over de snelle service.

30 april 2016
AuteurFix4u
8,0

3 m3 container


Sterke punten:
Volgens afspraak geleverd

28 april 2016
AuteurRené van der Velden
8,0

Frans zeilemaketstraat 80


Sterke punten:
Bezorgen prima, alleen het ophalen gaat niet soepel.
Volgens mij moet het mogelijk zijn om tijdsblokken aan te geven voor plaatsing en ophalen. Mis bij internet bestelling de mogelijkheid om een kort tekst bericht te kunnen plaatsen.

25 april 2016
AuteurAnoniem
4,0

Afvoer van restanten bestratingsmateriaal zoals betontegels en betonbanden .


Sterke punten:
Ik bestelde op zondagavond 17 april een bigbag voor puin op Laan Bloys van Treslong 18 te Den Oever. Uw programma gaf de mogelijkheid om deze bag op een ander adres af te leveren en dat heb ik op Martekrogt 2 te Den Oever ingevuld. Nadat ik de
bigbag op woensdagavond 20 april heb afgemeld kreeg ik een bevestiging van de volmelding via de mail van u op het adres Martekrogt 2.
Ik heb de volgende dag, 21 april, vroeg in de morgen gebeld met de klantenservice, hierna werd ik doorverbonden en daarna nog een keer, dit was de containerservice in Alkmaar. De heer aan de lijn heeft het adres veranderd maar kon niet zeggen wanneer de bag opgehaald ging worden. Hij staat er nu nog. Het is nu 25 april om 20 uur.
Groeten, C.N. Rotgans, Martekrogt 2, 1779 ER Den Oever, 0227-511068

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en feedback. <br />Het is erg vervelend dat uw Big Bag niet volgens opdracht is opgehaald, onze excuses hiervoor. <br />Uw Big Bag is ondertussen opgehaald (op dinsdag 26 april). <br /><br />Met vriendelijke groet, GP Groot inzameling en recycling
25 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Container grond afvoeren

24 april 2016
AuteurAnoniem
8,0

goed meegedacht


Sterke punten:
we zijn gebeld nadat we een bak hadden besteld om tuingrond in af te voeren , maar er een bestelling voor tuingrond in het systeem bleek te staan . De onduidelijkheid is op tijd opgemerkt en door een belletje opgeklaard . Zondagvaond besteld en maandag middag netje geleverd .

21 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Uitstekend

20 april 2016
AuteurAnoniem
4,0

6, redelijk


Sterke punten:
Als ik bel kan er niet gezocht worden op ordernummer, waarom niet, als dan een straat naam wat moeilijk is ben je op de geplaatste order niet terug te vinden.

Als ik afspreek dezelfde dag de container weer op te halen waarom gebeurt dit dan niet, en moet ik er achteraan bellen om dit geregeld te krijgen. Als dit om persoonlijke spullen gaat van schoonouders is dit zeer vervelend.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en feedback. <br />Het is erg vervelend dat uw container niet volgens opdracht is opgehaald, onze excuses hiervoor. Door uw snelle handelen is de container de dag erna meteen opgehaald. <br /><br />Wij zullen in het vervolg nog beter kijken naar de plaatsings- en ophaaldatum om een dergelijkse situatie te voorkomen. <br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />GP Groot inzameling en recycling<br /><br /><br />
20 april 2016
Auteurzwaan
8,0

Ervaring GP Groot


Sterke punten:
Service goed, klantvriendelijkheid prima, product goed.
Verbeterpunten: onderlinge communicatie en duidelijkheid wie welke verantwoordelijkheid heeft op de afdeling

18 april 2016
AuteurHans
10,0

Prima!


Sterke punten:
Prima service en alles klopt. Hoe belangrijk is dat met een verbouwing. Bak op tijd geleverd en op verzoek ook weer correct opgehaald. En....., keurig personeel.

17 april 2016
AuteurLoodgieter & installatiebedrijf Niku
10,0

6m3 bak


Sterke punten:
6m3 bak besteld, keurigvolgens afgesproken tijd bezorgd en opgehaald.

15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Prima geholpen.


Sterke punten:
Big bag gebruikt voor de asbest golfplaten. Mooi afgevoerd.