Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

25 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Container grond afvoeren

24 april 2016
AuteurAnoniem
8,0

goed meegedacht


Sterke punten:
we zijn gebeld nadat we een bak hadden besteld om tuingrond in af te voeren , maar er een bestelling voor tuingrond in het systeem bleek te staan . De onduidelijkheid is op tijd opgemerkt en door een belletje opgeklaard . Zondagvaond besteld en maandag middag netje geleverd .

21 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Uitstekend

20 april 2016
AuteurAnoniem
4,0

6, redelijk


Sterke punten:
Als ik bel kan er niet gezocht worden op ordernummer, waarom niet, als dan een straat naam wat moeilijk is ben je op de geplaatste order niet terug te vinden.

Als ik afspreek dezelfde dag de container weer op te halen waarom gebeurt dit dan niet, en moet ik er achteraan bellen om dit geregeld te krijgen. Als dit om persoonlijke spullen gaat van schoonouders is dit zeer vervelend.

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en feedback. <br />Het is erg vervelend dat uw container niet volgens opdracht is opgehaald, onze excuses hiervoor. Door uw snelle handelen is de container de dag erna meteen opgehaald. <br /><br />Wij zullen in het vervolg nog beter kijken naar de plaatsings- en ophaaldatum om een dergelijkse situatie te voorkomen. <br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />GP Groot inzameling en recycling<br /><br /><br />
20 april 2016
Auteurzwaan
8,0

Ervaring GP Groot


Sterke punten:
Service goed, klantvriendelijkheid prima, product goed.
Verbeterpunten: onderlinge communicatie en duidelijkheid wie welke verantwoordelijkheid heeft op de afdeling

18 april 2016
AuteurHans
10,0

Prima!


Sterke punten:
Prima service en alles klopt. Hoe belangrijk is dat met een verbouwing. Bak op tijd geleverd en op verzoek ook weer correct opgehaald. En....., keurig personeel.

17 april 2016
AuteurLoodgieter & installatiebedrijf Niku
10,0

6m3 bak


Sterke punten:
6m3 bak besteld, keurigvolgens afgesproken tijd bezorgd en opgehaald.

15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Prima geholpen.


Sterke punten:
Big bag gebruikt voor de asbest golfplaten. Mooi afgevoerd.

15 april 2016
Auteurluyt bedden
10,0

geweldige medewerkers.


Sterke punten:
De kliko's worden altijd geleegd, ook als ik een keer vergeten ben de kliko voor te zetten, zijn de medewerkers
niet te beroerd om de steeg in te lopen. Superservice.

15 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Snel en netjes

14 april 2016
Auteurvan der drift
10,0

prima service


Sterke punten:
via internet geboekt was allemaal duidelijk en het ophalen ook volgens afspraak top

13 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

top


Sterke punten:
super gedaan, mag bepalent wanneer hij komt, en jullie maken het waar..
lijkt me een logistieke uitdaging.

schijnt echter bij de concurrent goedkoper, weet niet zeker, heb het zelf niet na gekeken.

bedankt!

hoi

13 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Top service


Sterke punten:
Snelle levering! De goedkoopste in onze buurt en zeer snel met weer ophalen

13 april 2016
AuteurAnoniem
6,0

Grofvuil container


Sterke punten:
Ik huurde voor het eerst een 6k container. Heb een zeer slechte ervaring met de chauffeur gehad. Heb daarna een goed gesprek met de planner gehad. Gelukkig zijn niet alle chauffeurs zo bot als diegene die ik heb meegemaakt.....

Reactie GP Groot:
Beste klant,<br /><br />Vervelend om te horen dat uw ervaring met de chauffeur niet positief is. <br />U geeft aan dat u ondertussen al een goed gesprek heeft gehad met de planner. Hopelijk heeft dit u geholpen en mogen wij u een volgende keer weer verwelkomen als klant. <br /><br />Met vriendelijke groet, <br />GP Groot inzameling en recycling
2 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Grofvuil


Sterke punten:
Prima

31 maart 2016
AuteurMaarten
10,0

Perfect!


Sterke punten:
Duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Vorige week dinsdag een 6m3 container besteld voor vrijdag. Vrijdagochtend om 7:00 stond de chauffeur al voor de deur. Vriendelijke vent. Zette de container zo goed mogelijk voor mij neer. Na het weekend de container 'volgemeld'. Deze werd de eerstvolgende werkdag direct opgehaald. Perfect!

29 maart 2016
AuteurAnoniem
8,0

Prima


Sterke punten:
Doen wat er afgesproken is

27 maart 2016
AuteurJaap van Wijk
10,0

Levering en afspraken volledig nagekomen.


Sterke punten:
1 simpel formulier op het internet invullen, met ideal betalen en de puinzak komt netjes per post. Daarna aan de slag en vullen die zak :) Dan weer op het internet een afspraak maken voor ophalen, en dat gebeurt dan ook exact op de aangegeven dag.
Werkelijk een perfecte oplossing voor iedereen die gaat verbouwen en met puin of ander afval komt te zitten.

Ik wil GP Groot dan ook aan iedereen aanbevelen.

25 maart 2016
AuteurPeDro
8,0

Kennismaking met GP Groot


Sterke punten:
Prettig te woord gestaan door Mieke toen ik informatief naar het GP Groot belde. Vervolgens heb ik de opdracht via internet bevestigd en aangegeven dat ik 15 minuten voor aankomst gebeld wilde worden. Ik kreeg dat telefoontje en de chauffeur was bereidwillig om zelf het hek op het aflever adres te openen en te sluiten. Een prima ervaring dus!

24 maart 2016
AuteurRonald
8,0

Zeer snel geholpen!


Sterke punten:
Zeer snel geholpen. Volgende werkdag stond de container er. Na een telefoontje wanneer deze opgehaald werd is deze ook weer keurig opgehaald.