Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

14 mei 2016
AuteurAM
8,0

Prima containerverhuur.


Sterke punten:
Binnen 1 dag een container en binnen 1 dag na melding weer opgehaald. Prima service.

13 mei 2016
AuteurMartin Blommaert
10,0

Perfect op tijd en de juiste spullen,
Gelijk een inlog code zodat je zelf alles kan regelen zo als brengen en halen.


Sterke punten:
Jammer dat de betaling bij multysafepay fout ging 2x betalen .is storend voor beide partijen.

12 mei 2016
AuteurAnoniem
2,0

Container bouw- en sloopafval


Sterke punten:
Wij hebben al meerdere bakken besteld en laten ophalen. Dit dienden wij door te geven via de site. Vaak werkte de site niet en wij vonden het heel vervelend dat het niet in 1 keer omgewisseld kon worden. Dus een volle bak ophalen en een lege bak neerzetten. Dit was steeds niet mogelijk en gebeurde op een omslachtige manier. Wij snappen niet dat dit gewoon niet telefonisch doorgeven kan worden. Wij betalen genoeg voor de bakken.

Reactie GP Groot:
Vervelend om te lezen dat uw containers niet op de gewenste manier zijn gewisseld. Wanneer u inlogt met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen kunt u via het kopje 'mijn bestellingen' per bestelling doorgeven of deze opgehaald of gewisseld moet worden. Wanneer u hier kiest voor wisselen komen wij de volle container ophalen en plaatsen wij meteen een nieuwe container.<br />Wanneer u niet zeker bent van uw keuze kunt u altijd telefonisch contact opnemen via 088 – 472 11 11. <br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />GP Groot inzameling en recycling
10 mei 2016
AuteurAnoniem
8,0

Snel gebracht, snel weggehaald


Sterke punten:
De container werd snel gebracht en na afmelding ook weer snel weggehaald.De ophaalchauffeur vond het niet erg om even te wachten zodat er nog een paar takken in de container konden worden gegooid.

9 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Snel en probleemloos geregeld!

8 mei 2016
AuteurAarnoud Hoes
10,0

Puincontainer


Sterke punten:
Het aan- en afmelden via internet werkt uitstekend. Ook op zon- en feestdagen kan je dit regelen en de volgende dag wordt het uitgevoerd. prima !!

8 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

online reserveren


Sterke punten:
goed geregeld, goede service en volgens afspraak.

6 mei 2016
AuteurBinda
8,0

Puinzak


Sterke punten:
Prima service. Komen afspraken goed na.

6 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Grondcontainer


Sterke punten:
Mooie op tijd geleverd en opgehaald.

5 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Oud straatwerk zonder problemen afgevoerd


Sterke punten:
Bestellen van een container via internet is makkelijk. Container werd goed op tijd afgeleverd. Afmelden via internet is ook probleemloos.

4 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Uitstekende service!


Sterke punten:
Prima service en attent personeel! Houden zich aan afspraken en keurige levering en ophalen van de container.

4 mei 2016
AuteurGerard
10,0

Prima geregeld


Sterke punten:
Tegen een redelijke prijs en prima volgens afspraak heeft GP Groot mijn Puin afgevoerd.

4 mei 2016
AuteurAnoniem
10,0

Tevreden


Sterke punten:
Bakken snel gewisseld en opgehaald. Goed telefonisch bereikbaar

3 mei 2016
AuteurT.S komen
8,0

Makkelijk


Sterke punten:
Afspraak is afraak.

3 mei 2016
AuteurAnoniem
8,0

Zoals afgesproken


Sterke punten:
Online besteld, en snel geleverd!

1 mei 2016
AuteurGerard Houtsma
10,0

Prima, maar de hoeveelheid steenwol die ingeleverd mag worden is matig.Ik had het wel gescheiden aangeleverd in een big bag,ca 200liter.verder was ik tevreden over de snelle service.

30 april 2016
AuteurFix4u
8,0

3 m3 container


Sterke punten:
Volgens afspraak geleverd

28 april 2016
AuteurRené van der Velden
8,0

Frans zeilemaketstraat 80


Sterke punten:
Bezorgen prima, alleen het ophalen gaat niet soepel.
Volgens mij moet het mogelijk zijn om tijdsblokken aan te geven voor plaatsing en ophalen. Mis bij internet bestelling de mogelijkheid om een kort tekst bericht te kunnen plaatsen.

25 april 2016
AuteurAnoniem
4,0

Afvoer van restanten bestratingsmateriaal zoals betontegels en betonbanden .


Sterke punten:
Ik bestelde op zondagavond 17 april een bigbag voor puin op Laan Bloys van Treslong 18 te Den Oever. Uw programma gaf de mogelijkheid om deze bag op een ander adres af te leveren en dat heb ik op Martekrogt 2 te Den Oever ingevuld. Nadat ik de
bigbag op woensdagavond 20 april heb afgemeld kreeg ik een bevestiging van de volmelding via de mail van u op het adres Martekrogt 2.
Ik heb de volgende dag, 21 april, vroeg in de morgen gebeld met de klantenservice, hierna werd ik doorverbonden en daarna nog een keer, dit was de containerservice in Alkmaar. De heer aan de lijn heeft het adres veranderd maar kon niet zeggen wanneer de bag opgehaald ging worden. Hij staat er nu nog. Het is nu 25 april om 20 uur.
Groeten, C.N. Rotgans, Martekrogt 2, 1779 ER Den Oever, 0227-511068

Reactie GP Groot:
Hartelijk dank voor uw reactie en feedback. <br />Het is erg vervelend dat uw Big Bag niet volgens opdracht is opgehaald, onze excuses hiervoor. <br />Uw Big Bag is ondertussen opgehaald (op dinsdag 26 april). <br /><br />Met vriendelijke groet, GP Groot inzameling en recycling
25 april 2016
AuteurAnoniem
10,0

Container grond afvoeren