Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

12 januari 2016
AuteurSnackbar Risa
10,0

Prima


Sterke punten:
Afvalinzameling gaat naar volle tevredenheid.

2 januari 2016
AuteurE. Gianotten
10,0

Prima service


Sterke punten:
Ik was enorm verrast door de snelheid waarmee de containerbakken werden geplaatst en opgehaald. Eigenlijk steeds de dag nadat ik het verzoek indiende. Ik vond het geweldig dat de chauffeur die de bak plaatste me belde en me vroeg of hij wel de oprijlaan op mocht rijden ivm de kans op verzakken van de tegels. Dik tevreden dus!

2 januari 2016
AuteurAnoniem
10,0

Snel en goed!


Sterke punten:
Bak bestelt die keurig op tijd werd geleverd en weer opgehaald! Gewoon heel tevreden

2 januari 2016
AuteurAnoniem
10,0

Eenvoudige bestelling


Sterke punten:
Goed omschrijving van de container en afval. Snelle en eenvoudige bestelling.

23 december 2015
AuteurBoshutten St. Wilfried
10,0

Boshutten


Sterke punten:
Ondanks het vast lopen van de vrachtwagen op het zandpad, geen commentaar gehad en bak keurig gehaald en gebracht

16 december 2015
Auteurk.haarsma
10,0

Super geregeld


Sterke punten:
Keurig en snel geregeld

14 december 2015
AuteurAnoniem
10,0

Keurig op tijd geleverd en ook weer opgehaald op de afgesproken data

10 december 2015
AuteurStichting de Vriendelijke Reus
8,0

8


Sterke punten:
Snelle levering, makkelijk besteld en opgehaald.

9 december 2015
AuteurBewebe b.v.
8,0

conform afspraak, netjes achter gelaten.


Sterke punten:
U leegt de container conform afspraak, laat deze netjes achter. Gewoon, zoals het hoort! Enig puntje van aandacht zou kunnen zijn dat de chauffeur de deksel weer op slot draait zodat wij dat niet hoeven te doen, en derden geen spullen in de container kunnen gooien. Hij staat immers buiten. Verder helemaal tevreden! Groet, Jaap Schotanus Bewebe b.v. 06-23483134.

Reactie GP Groot:
Beste meneer Schotanus, <br /><br />Hartelijk dank voor uw beoordeling.<br />Er is melding gemaakt van uw opmerking en de chauffeur krijgt vanaf nu een herinnering op zijn boordcomputer dat uw bak op slot moet worden gedaan na lediging. <br /><br />Met vriendelijke groet,<br /><br />GP Groot inzameling en recycling
9 december 2015
AuteurAnoniem
10,0

betreft afval ophalen


Sterke punten:
prima service, personeel zeer coulant

6 december 2015
AuteurAnoniem
10,0

Alweer ok!


Sterke punten:
Net als de vorige keer in het afgesproken tijdvak geleverd en opgehaald.
Snel en correct.

4 december 2015
AuteurA. Turner
10,0

Betrouwbare service


Sterke punten:
Perfect geregeld

3 december 2015
AuteurAnoniem
10,0

Puin container


Sterke punten:
Gemakkelijk dat ophalen via de site doorgegeven kan worden inclusief de datum en prima navolging op de aangegeven datum.

26 november 2015
AuteurAnoniem
8,0

Opruimen


Sterke punten:
Strakke afspraken zijn mogelijk. Moet je wel even voor doorduwen. Een venstertijd voor ophalen en brengen van 2 uur zou beter zijn als we komen in de ochtend of de middag. Verder keurig en correct behandeld.

23 november 2015
AuteurPetra Greuter
8,0

Afvalcontainer

20 november 2015
AuteurAnoniem
10,0

Perfect

16 november 2015
AuteurAnoniem
8,0

2e bestelling 3m3


Sterke punten:
Gelukkig was ik thuis toen de bak geleverd werdt
helaas wordt er niet gebeld van te voren zoals aangegeven

de bak wordt netjes gezet waar hij komen moet en eventuele vragen worden netjes beantwoord
toen de bak afgehaald zou worden stond er een auto voor waar de eigenaar spoorloos van was gp groot netjes gebeld voor dat ze zouden komen en die loste dit meteen op door een nieuwe afspraak te maken
netjes behandeld door de telefoniste

ook voor ik de bak ging bestellen of al mijn afval er wel in mocht prima telefonisch advies gehad

14 november 2015
AuteurRon
10,0

uitstekend


Sterke punten:
Makkelijk on-line besteld: keurig op tijd geleverd, vriendelijk personeel die de bak op de juiste plek zet.
On-line afgemeld en op dezelfde dag weer opgehaald.

13 november 2015
AuteurAnoniem
10,0

Uitstekend


Sterke punten:
Betrouwbaar, snel en vriendelijk personeel.

11 november 2015
AuteurO. M. Smith
10,0

Gebruik container


Sterke punten:
Snelle levering en ophaalservice. Alles kan online worden geregeld. Prima hoor.