Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company. Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen?
Schrijf beoordeling

24 november 2020
AuteurA.M. Jansen
8,0

Tevreden, maar ik zie wel een verbetermogelijkheid


Sterke punten:
Ik ben zeer tevreden over GP Groot, de site is duidelijk, de online afspraken worden nagekomen en de chauffeurs waren ook prettig. Ik zie twee verbetermogelijkheden: 1: het zou fijn zijn als je een indicatie van de tijd krijgt waarop bakken gebracht, dan wel gewisseld zouden worden. Hoeft echt niet op het uur nauwkeurig, maar als je al een tijdsblok krijgt van bijvoorbeeld "uw container wordt tussen 11.00 en 15.00 uur geleverd" dan geeft dat al duidelijkheid. 2: Ik heb twee containers gelijktijdig besteld en deze ook gelijktijdig laten wisselen. Dat deed ik om twee redenen: allereerst hoeft de chauffeur maar 1 keer te rijden wat weer CO2 uitstoot scheelt. Ten tweede scheelt het ook gewoon voor GP Groot een extra rit en ja, als je tevreden bent over een bedrijf, waarom zou je je dan niet sympathiek gedragen? Maar..........om dit gedrag te stimuleren stel ik voor dat GPGroot standaard een korting geeft van 10% op de goedkoopste bak. De grootste kostenpost bij de levering en ophalen van de containers zijn de chauffeurskosten, dus het zou makkelijk uitkunnen.

23 november 2020
AuteurNick vdA
10,0

Goed geregeld


Sterke punten:
Prima gegaan, vanaf de website een container besteld, betaald en laten plaatsen. Alles volgens afspraak. Heel tevreden en ook heel gemakkelijk.

Reactie GP Groot:
Super bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles soepel en makkelijk is verlopen!
23 november 2020
AuteurAnneleen De Jong
10,0

Tuinafval container


Sterke punten:
Perfect

Reactie GP Groot:
Fijn dat alles goed is gegaan! Bedankt voor uw review en bestelling!
23 november 2020
AuteurLinda
6,0

Gp groot


Sterke punten:
Snel en prima

Reactie GP Groot:
Dank u!
21 november 2020
AuteurF.C. Braak-van Kasteel
8,0

Puinbak plaatsen en ophalen


Sterke punten:
Prima

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling~!
20 november 2020
AuteurArthur VanDok
10,0

Feedback


Sterke punten:
Prima service

Reactie GP Groot:
Wij waarderen uw review. Bedankt voor uw bestelling!
20 november 2020
AuteurWieteke Aal
6,0

Prima prijs, snel geregeld


Sterke punten:
8

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review!
18 november 2020
AuteurAnnet Westerbeek-Bakker
10,0

Container hout


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en bestelling.
18 november 2020
AuteurGerda Burgering - Admiraal
8,0

Prima service


Sterke punten:
Keurig gegaan allemaal. Bak op de juiste plek geplaatst en keurig opgehaald op afgesproken dag.

Reactie GP Groot:
Bedankt mevrouw Admiraal. Wij waarderen uw review!
17 november 2020
AuteurPeter Vijselaar
6,0

Voldoende


Sterke punten:
Voldoende. Alleen jammer dat ze de container niet de goede kant hebben neergezet in de straat, terwijl ik daar 27€ voor betaald heb. Ik heb erover gebeld en het zou teruggestort worden, maar is tot op heden niet gebeurd

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review en bestelling. Zoals telefonisch besproken is dit achteraf gelukkig allemaal goed afgehandeld.
17 november 2020
AuteurCarina De Paepe
10,0

Super bedrijf


Sterke punten:
Wij hebben een aantal containers besteld en iedere keer werden wij erg netjes geholpen door erg aardige chauffeurs

Reactie GP Groot:
Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan.
17 november 2020
AuteurFrank Holwerda
8,0

Goede service


Sterke punten:
10

Reactie GP Groot:
Super bedankt voor uw mooie cijfer!
15 november 2020
AuteurThea Leemhuis
10,0

Helemaal tevreden


Sterke punten:
Goed

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw beoordeling!
15 november 2020
AuteurJan Jorink
10,0

container


Sterke punten:
goed verzorgd alles op tijd

Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat wij u goed van dienst kunnen zijn.
15 november 2020
AuteurRon Brakenhoff
10,0

Puinbak


Sterke punten:
Zeer tevreden

Reactie GP Groot:
Fijn dat alles goed is verlopen. Bedankt voor uw review!
14 november 2020
AuteurB Voorend
8,0

Netjes geregeld


Sterke punten:
Netjes geregeld, duidelijk en goed geholpen

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review!
13 november 2020
AuteurWesley
10,0

Zeer tevreden


Sterke punten:
Zeer tevreden, makkelijk proces en bedrijf is ook flexibel en hoe telefonisch bereikbaar

Reactie GP Groot:
Fijn dat wij u goed van dienst kunnen zijn Wesley. Bedankt voor uw review en het vertrouwen in ons!
13 november 2020
AuteurFred Van geijten
10,0

Top


Sterke punten:
Top

Reactie GP Groot:
Wij waarderen uw review! Hartelijk dank!
10 november 2020
AuteurJoost Molenaar
10,0

Prima en snelle service


Sterke punten:
Heel positief

Reactie GP Groot:
Fijn om te horen! Bedankt voor uw review.
10 november 2020
AuteurNicolet Zwaan
10,0

Puincontainer


Sterke punten:
9

Reactie GP Groot:
Bedankt voor uw review mevrouw Zwaan.

1,164 reviews.